Vaker zaken mee gedaan

Niet alleen Top bloemen maar ook top Service

Duidelijke site

Fijn dat je een bericht krijgt als de bloemen bezorgd zijn

Geweldig gedaan

Op tijd geleverd en was een hele mooie bos bloemen.

Het boekt regelen verliep top: van bestellen tot leveren. Dank jullie wel. Mijn tante van 90 was helemaal onder de indruk van het prachtige boeket. Dankzij TopBloemen kwam Oost en Zuid symbolisch toch bij elkaar op zo'n unieke verjaardag. Oprecht wil ik vermelden dat ik de bloemenprijs erg hoog vindt.

Altijd keurig!

Goeie reacties!

Prima service en makkelijk te bestellen

Aanrader

‘s avonds laat besteld en de volgende dag bezorgd

Zelfs laat op de avond kon ik voor een ernstig zieke vriendin nog een mooi boeket bestellen. Wat de volgende dag kon worden bezorgd.

zoals verwacht dik tevreden

al meerdere malen gekocht en laten bezorgen

Mooie schotel met bloemen.

Bloemist heeft keurig op tijd geleverd

zeer tevreden

Goede service volgens bestelling.

Zeer goed, ga zo door en als het zo uitkomt neem ik zeker weer contact met jullie op.

Ik heb net deze week een mailtje van jullie ontvangen dat mijn vorige review al meer dan 100 x was gelezen in zo 'n korte tijd. Jullie doen het uitstekend, zeer goede service en kwaliteit. Bij een e.v. vraag altijd een fijne medewerker aan de telefoon.

Mooie bos bloemen en Vriendelijke bezorging

Makkelijk

Makkelijk als iemand wat verder weg woont , niet de goedkoopste manier , maar tevreden .

Een gemakkelijke en mooie manier om mijn verre vrienden en familie te verrassen.

Ik krijg altijd een enthousiast dankjewel voor de mooie bloemen. Het bestellen is gemakkelijk, de website werkt goed en er is veel keuze in bloemen en maten. Ik heb er al vaak gebruik van gemaakt omdat ik nu ver van mijn familie en kennissen woon.

Netjes optijd gebracht en mooie bos bloemem

Jullie brengen het altijd netjes optijd geven het ook aan wanneer jullie het brengen en dat het gebracht is. Mooie bos bloemen toppers

Goede kwaliteit

Er is een foto van het boeket gemaakt Prachtig boeket en goede kwaliteit

Snel geregeld en perfect geleverd!

Ik wilde snel wat leuks laten leveren en dat liep soepel en snel. Super!

Order was niet afgeleverd bij het juiste adres/straat.

Is wel goed opgepakt en een dag later alsnog opnieuw geleverd met een sorry en klein attentie. Dus wel binnen 24 uur netjes opgelost, maar niet op het juiste moment dus..

helemaal goed !

?

Tevreden over de bestelde en geleverde bloemen

Goede service, te dure bezorgkosten

Mooie boeketten om uit te kiezen. Goede service. Maar bij een boeket van circa € 25,-- komen € 7,95 aan bezorgkosten. Dat is bijna 30%. Best veel.

Topbloemen maakt zijn naam waar.

Het bestelde boeket werd op afgesproken datum keurig bezorgd. Het boeket zag er het zelfde uit als op de afbeelding, Super fijne service en kwaliteit.

Ik heb nog niets gehoord over de kwaliteit van de bloemen maar mijn ervaring is altijd goed

Gemakkelijk en mooi

Ik kocht een boeket als verassing voor een vriendin. Het boeket werd snel na bestelling bij haar bezorgd en de bloemen waren heel mooi!

Zoals altijd prima

Betrowbare service

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire