Mooie bos fleurige bloemen

Ik ben bijzonder te spreken over de aflevering van de bloemen waarbij rekening werd gehouden met de door mij doorgegeven tijd. De persoon voor wie de bloemen bestemd waren kon de bos daardoor zélf in ontvangst nemen wat het plezier daarvan heeft vergroot. TOP!

Snel besteld, goede bezorging.

Mooie bos bloemen

Altijd keurig geleverd en mooie bos bloemen

Nvt

ontzettend mooi boeket ontvangen ''

Op 17-08-2022 heb ik mijn vrouw i.v.m haar verjaardag een boeket besteld, het betreft : boeket Leona (groot) 68681380 wat een ontzettend mooi boeket, mijn vrouw stond bij de voordeur,en was totaal verrast, was zo gemaakt als op de afbeelding, echt vakwerk hoe een bloemist dat kan maken, nog steeds staat hij er prachtig bij, echt mijn complimenten aan de bloemist hoor, ook de leveringstijd zijn ze nagekomen, ik had gevraagd om als het enigzins mogelijk was om het s,morgens te komen afleveren, daar is dus gehoor aangegeven, dit kunnen ze nooit echt garanderen, maar mooi dat ze het hebben gedaan, dank jullie wel topbloemen.nl en zekers weer tot een volgende bestelling ''

Mooie bloemen, niet goedkoop, maar wel goed en netjes verzorgd.

zo als altijd uitstekend

zoals boven al staat. UITSTEKEND zoals altijd

Goed en makkelijk

Prachtige bos bloemen

Zorgvuldige communicatie en goede kwaliteit

Topbloemen doet de naam over het algemeen eer aan.

Over het algemeen goede ervaring

Snel en handig

Super handig vanuit je stoel, zo makkelijk.

Tevreden

Ik heb al vele malen prachtige boeketten besteld . Ben hier zeer tevreden over. Compliment verdiend

prima verzorgd

Elke ervaring met topbloemen was prima verzorgd.

Minimaal boeket zonder kaartje.

Ik heb het boeket niet gezien. Maar de ontvangster, vond het een mager boeket en het leek niet op de foto. Ook zat er geen kaartje bij, terwijl die wel was besteld. Boeket was volgens ontvangster zeker geen 20 euro waard.

Zoals altijd alles perfect geregeld.

De titel omvat exact zoals ik de bestellingen die ik tot nu toe heb gedaan heb ervaren. Ook leuk om zo nu en dan een code te krijgen voor een kleine korting op een volgende bestelling.

zeer goed en attente hulpverlening

Uitstekende service. Zeer behulpzaam bij her herstellen van een door mij gemaakte fout

Correcte afhandeling en goede kwaliteit

Correcte afhandeling, goede communicatie en kwaliteit

Tevreden

Snel besteld, prima geleverd. Ontvanger blij verrast!

Mooi geschenk

De bloemen waren fris, mooi van kleur en op tijd geleverd

Mooie bos bloemen

Wederom een mooi boeket afgeleverd.

Makkelijk bestellen, goede kwaliteit en ruime keuze.

Keurig conform afspraak geleverd

Boeket was prachtig

Uiterst correcte en zorgvuldige behandeling van de bestelling!

Nadat ik mijn bestelling had verstuurd naar Topbloemen ontdekte ik dat ik een storende fout had gemaakt in de tekst op het kaartje dat bij het boeket zou worden gestuurd. Snel zond ik een tekstcorrectie in de hoop dat een en ander nog aangepast zou kunnen worden. Topbloemen kon dit niet garanderen omdat de order al door was naar de bloemist. Contact met de ontvangers leerde mij later, dat de wijziging toch nog op tijd was doorgekomen - hulde! Het voorkwam dat ik blunderde bij mijn gelukwensen!

Slecht

Sorry ik zie net jullie mail op een andere plek staan. Normaal ben ik altijd tevreden over de boeketten van jullie. Helaas die laatste boeket was al bij aflevering hangerig van bepaalde bloemen .en na 6 a 7 dagen was er van het boeket niks meer over. Een hoop geld voor een paar dagen. Maar ja . Vr gr Martin Leening

Boeket is zoals op foto, super netjes

Mooi boeket. Makkelijk te bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden via mail. Ben dik tevreden.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire