Ik had de bloemen eind vd ochtend besteld en ze waren al binnen 2 uur bezorgd! Helemaal super!
Beste Kina, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Helaas, waarschijnlijk door het weer was het na 4 dagen niks meer. Rozen kwamen niet uit...gerbera hingen na 2 dagen, lelies al open bij bezorging Vaas vooraf goed gereinigd Het verrassingseffect bij ontvangst was wel top
Beste Andrea, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Vanuit Zweden bloemen besteld voor mijn jarige moeder. De bos Gladiolen in de mooie vaas zijn prachtig! Het is prima geregeld, dank voor deze goede service. Met vriendelijke groet, Anja Aanen
Beste Anja, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Gebruiksvriendelijke website, mogelijkheid om eigen wensen aan te geven, accurate verzorging en bezorging.
Beste J., Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
mooie bloemen, goede service !!
Beste Netty, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Hoewel, na vele goed ervaringen, deze keer de kwaliteit wat minder was, werd dat helemaal goed gemaakt door de belofte van een gratis nieuw boeket.
Beste C.J., Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zéér tevreden over service, bezorging.
Beste Marjon, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Daar kun je 100% van op aan zo n service
Beste Douwes, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Betrouwbare levering en geheel naar wens.
Beste Corine, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Geen klachten, goede service
Beste Ruby, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Correcte bezorging en op de hoogte gehouden hiervan
Beste Sabine, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mijn schoonzus en zwager waren heel blij met de bos bloemen die ze mochten ontvangen. Helaas waren het niet de bloemen die we hadden besteld. Ze ontvingen n.l. gladiolen i.p.v. zonnebloemen, die wij hadden besteld en betaald. Er moet waarschijnlijk een verwisseling hebben plaatsgehad, waardoor anderen de zonnebloemen hebben ontvangen. Helaas dit keer dus niet zo’n gunstig geluid over Topbloemen.
Beste Henny en Jan, Bedankt voor de beoordeling! Wat jammer om te vernemen dat het niet goed is gegaan met het leveren van het bestelde boeket. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op om dit op te lossen! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Vanuit vakantie adres besteld, snel en netjes geleverd
Beste Stacey, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Makkelijk werkende site, op tijd bezorgd en betaalbaar.
Beste Evert, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste V., Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Dit boeket kon ik sturen i.v.m. tegoedbon van Topbloemen n.a.v. ontevredenheid over boeket bloemen. Ik realiseer me dat de 2 boeketten in Boskoop afgeleverd zijn en daardoor zal het dezelfde bloemist geweest zijn. Mijn conclusie is dat deze bloemist veel teveel groen gebruikt, waardoor minder bloemen. Er zaten lelies in het boeket en deze staan niet in gekozen boeket Lexie op de website. Ik heb de indruk dat de bloemist zomaar een boeket maakt en niet volgens voorbeelden website.
Beste Visser, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat je nu twee keer een boeket hebt gekregen dat niet lijkt op wat er besteld is. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op om dit op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het is een mooi groot boeket met zonnebloemen die een zieke vrolijkheid en een stukje zomer binnen geven
Beste Wilma, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie bos bloemen
Beste Leeuwestein, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 8 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
My mum and sisters were very happy with the flowers that we so beautiful, I got a bit jealous of them. The online services is also very simple and good as there are more than one payment method. Definitely will be using you soon again. Thank you for making my day
Ik had dit boeket laten maken om een 1 jarig overlijden te gedenken. De familie vond het prachtig. Dus zeer geslaagt. Nogmaals bedankt
Beste Diana, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bestelde boeket was mooi op tijd. Met plezier ontvangen!
Beste Dorothea, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Keurig op tijd en mooi boeket
Beste Ineke, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
zie boven
Beste Fam. Struijs, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ben al jaren “vaste klant”
Beste K.H., Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Via de site een keuze maken van rouwboekteen tot verjaardag bloemen. Ben al jaren bij TOPbloemen.nl de service is ook top. Vanwege een te late aflevering van een boeket een compensatie bon van €15,- Kortom TOP
Beste Josef, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire