Goeie bloemen en keurige bezorging.
Beste Ali, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Een hele mooie bos bloemen kakel vers
Beste B., Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
correct en prima verzorgd
Beste W., Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Binnen paar uur werden de bloemen bezorgd. Topservice!
Beste Corine, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het blijkt dat de mensen waar het voor bestemd was op vakantie zijn. Niemand heeft mij gebeld. Ik weet nu niet of ze bij de buren zijn bezorgd of waar ze gebleven zijn.
Beste Annitha, Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat de communicatie over de levering niet helemaal goed is verlopen. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prima service en mooie boeketten
Beste R., Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 8 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
ben heel tevreden
Beste Willy, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Heel testede. Voor de 3de keer vanuit Noorwegen bestill Geen enkel problem!
Beste Marjolijn, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik bestel vaker omdat m’n dochters aan de andere kant van het land wonen en dit gaat altijd goed
Beste Irma, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het boeket zag er prachtig uit.
Beste Richard, Bedankt voor je bericht, wij hebben deze in goede orde ontvangen. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Wij willen dit natuurlijk graag samen met je oplossen. Wij nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Recensione originale
Ik vind de bos bloemen die ik heb gehad zwaar onder de maat en niet de prijs waard waarvoor ik het heb gekocht bij jullie de prijs is door mij geschat op een waarde tussen de 10 en 15 euro ik denk dat ik voorlopig geen bloemen meer bij jullie besteld
Super ervaring
Beste Roland, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste Coumans, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De door mij bestelde bloemen waren niet voorradig, ondanks mijntje late reactie is een ander prachtig boeket toch nog dezelfde middag afgeleverd. Top Service!
Beste Monique, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Goed verzorgd en op tijd bezorgd.
Beste A., Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik werd gebeld door degene die het boeket heeft ontvangen en zij was er erg content mee.
Beste S., Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger blij was met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
snel besteld via website goede kwaliteit
Beste R., Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Al jaren top bestel nergens anders
Beste Hennie, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Wij hadden een boeket besteld, toen kreeg ik een telefoontje van mijn broer om te bedanken maar dat er wel iets mis was met het boeket en dat hij dat zo zonde vond. Er waren wat bloemen geknakt, hingen wat bloemen slap en er waren wat bloemen die al uitvielen. Ik heb die zaterdag direct een mailtje gestuurd naar topbloemen. Nog geen uurtje later werd ik al teruggebeld, excuses en of ik het oke vond dat er dan een nieuw boeket werd geleverd. Dat vind ik dus TOPservice. Vandaag is het boeket geleverd en helemaal TOP! Dank voor jullie snelle reactie en oplossing.
Beste George, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ontvanger heel blij met het mooie boeket!
Beste J.P., Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger blij was met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Volgens mijn zus was het een prachtige bos en keurig bezorgd.
Beste Lucie, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Altijd goed verzorgd!
Beste Angeli, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Snelle levering en goede communicatie
Beste A., Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Van de ontvanger begrepen dat he goed verzorgd was
Beste Philippo, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 8 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Na mijn klacht heeft Topbloemen onmiddellijk telefonisch gereageerd om excuus te maken voor de incorrecte bezorging. Zij zullen contact opnemen met de betreffende leverancier. En ik heb een cadeaubon gekregen om het goed te maken: zeg sorry met een bloemetje. Top!!
Beste Sonja, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te vernemen dat de levering niet goed is verlopen en de kwaliteit van de bloemen niet is geweest zoals het hoort. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Recensione originale
Beste mensen, Het leek goed te gaan: ik kreeg eerst een mailtje dat op maandag het boeket bij m'n zus op nr 56 afgeleverd zou worden. Later een mailtje dat het boeket bij de buren was afgeleverd op nr 52, en dat m'n zus daar via een briefje in haar brievenbus van op de hoogte was gebracht. Dat klopte niet! Er zat geen briefje in haar brievenbus! In plaats van haar te verrassen, moest ik haar tippen dat ze bij de buren een boeket kon ophalen. Maar ook dat klopte niet! De buren op nr 52 waren met vakantie en konden het boeket niet aangenomen hebben. Haar naaste buren op nr 54 waren aan het werk, dus ook niet thuis. Ik gaf de tip: kijk nog eens goed of het dan niet ergens is neergezet, en eindelijk vonden ze het boeket, niet bij henzelf in de tuin, maar in de tuin van de dus niet aanwezige buren op nr 54, verstopt achter een struik bij de voordeur. Vreemd... Het boeket zelf is hopelijk wel mooi, m'n zus zei van wel, en ik hoop dat ze dat, na al het gedoe, niet uit beleefdheid heeft gezegd.... Helaas was m'n vorige ervaring ook niet zo goed: diezelfde zus uit Nieuwerkerk ad IJssel had mij, in Ommen, via Topbloemen een paar rozen gestuurd maar helaas, tot 3x toe hebben jullie het 'over' gedaan, maar telkens weer waren die rozen na 3 dagen verwelkt... niet zulke goede ervaringen dus...
Ik kreeg een melding dat bewoners niet thuis waren en op vakantie. Wat overigens niet t geval is. Daarop snel bericht geplaatst en snel antwoord gekregen dat ze contact zouden opnemen met de bloemist. Echter daarna nooit meer een terugkoppeling gehad. En nog steeds niet. Ben netjes gebeld dat de bloemen bezorgd zijn en heb een waardebon gekregen. Kortom heel netjes afgewerkt zo
Beste Desire, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te vernemen dat de levering niet helemaal goed is gegaan. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire