Goeie bloemen en keurige bezorging.

top

Een hele mooie bos bloemen kakel vers

correct en prima verzorgd

snelle service

Binnen paar uur werden de bloemen bezorgd. Topservice!

Raar

Het blijkt dat de mensen waar het voor bestemd was op vakantie zijn. Niemand heeft mij gebeld. Ik weet nu niet of ze bij de buren zijn bezorgd of waar ze gebleven zijn.

Prima service en mooie boeketten

top

ben heel tevreden

Heel tevreden!

Heel testede. Voor de 3de keer vanuit Noorwegen bestill Geen enkel problem!

Altijd perfect geleverd

Ik bestel vaker omdat m’n dochters aan de andere kant van het land wonen en dit gaat altijd goed

Het boeket zag er prachtig uit.

Prima service en echte topbloemen

Super ervaring

alles prima

Altijd TOP

De door mij bestelde bloemen waren niet voorradig, ondanks mijntje late reactie is een ander prachtig boeket toch nog dezelfde middag afgeleverd. Top Service!

Goed verzorgd en op tijd bezorgd.

Makkelijk te bestellen mooie boeketten

Ik werd gebeld door degene die het boeket heeft ontvangen en zij was er erg content mee.

Werkelijk top

snel besteld via website goede kwaliteit

Al jaren top bestel nergens anders

Uiteindelijk goed opgelost

Wij hadden een boeket besteld, toen kreeg ik een telefoontje van mijn broer om te bedanken maar dat er wel iets mis was met het boeket en dat hij dat zo zonde vond. Er waren wat bloemen geknakt, hingen wat bloemen slap en er waren wat bloemen die al uitvielen. Ik heb die zaterdag direct een mailtje gestuurd naar topbloemen. Nog geen uurtje later werd ik al teruggebeld, excuses en of ik het oke vond dat er dan een nieuw boeket werd geleverd. Dat vind ik dus TOPservice. Vandaag is het boeket geleverd en helemaal TOP! Dank voor jullie snelle reactie en oplossing.

Mooi boeket tijdig geleverd

Ontvanger heel blij met het mooie boeket!

Bij Topbloemen weet ik zeker dat het goed komt met een prachtige bos bloemen.

Volgens mijn zus was het een prachtige bos en keurig bezorgd.

Prima en de ontvanger is ook tevreden!

Altijd goed verzorgd!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en goede communicatie

Was prima

Van de ontvanger begrepen dat he goed verzorgd was

snel gereageerd

Na mijn klacht heeft Topbloemen onmiddellijk telefonisch gereageerd om excuus te maken voor de incorrecte bezorging. Zij zullen contact opnemen met de betreffende leverancier. En ik heb een cadeaubon gekregen om het goed te maken: zeg sorry met een bloemetje. Top!!

Twijfelachtig omgezet in zeer tevreden

Ik kreeg een melding dat bewoners niet thuis waren en op vakantie. Wat overigens niet t geval is. Daarop snel bericht geplaatst en snel antwoord gekregen dat ze contact zouden opnemen met de bloemist. Echter daarna nooit meer een terugkoppeling gehad. En nog steeds niet. Ben netjes gebeld dat de bloemen bezorgd zijn en heb een waardebon gekregen. Kortom heel netjes afgewerkt zo

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire