Binnen een half uur was het boeket aangeleverd

Super service, betrouwbaar en goede kwaliteit!

In vertrouwen bestel ik graag bij Topbloemen. Uitstekend geregeld, betrouwbaar en je weet dat het goed is. Complimenten!

Ruime keuze, betrouwbaar. Netjes afgeleverd. Tevreden en verraste vrienden

Ik heb de bestelde bos gezien en ben tevreden en de ontvangsten was er heel blij mee

Zie bovenstaand

Mooi boeket

levering prima verlopen conform afspraak

Prima boeket en bezorging.

Voor die prijs verwacht ik meer.

Al verschillende keren heb ik voor meerdere mensen bloemen besteld. Omdat ik vanwege corona de deur niet uit kan, heb ik deze keer voor mezelf een bos bloemen besteld. Voor die prijs (medium boeket) verwacht ik iets meer en ik ben bang dat dit boeket ook niet een volle week houdt. Jammer.

heel goed

prima verzorgd

Leuke boeketten, ruime keuze. Website is makkelijk te bezoeken.

Mooie keuze en goede afwikkeling

Wordt terecht Topbloemen genoemd.

Heb vernomen van het persoon die het ontvangen heeft dat het boeket heel mooi is en de manier wasrop het in speciale verpakt is heel goed is, dus mijn dank ervoot

Ik vind Topbloemen helemaal TOP!

Ik vind de communicatie met Topbloemen heel goed! Je wordt op de hoogte gehouden wanneer de bestelling wordt afgeleverd bij de ontvanger. Zeer tevreden dus!

TOP bloemen

De naam van de onderneming klopt. Mooie bloemen, op tijd bezorgd en aardige bezorger.

Mooie bos en mooi op tijd bezorgd

Prima alles

Snelle service en goed geïnformeerd. Boeketten zijn prachtig

Goede kwaliteit, prima service. Doen wat je belooft.

Gewoon goed

Ruime keus en voor iedere prijsklasse

Uitstekend!

Levering op tijd en een mooie bis bloemen. Waar voor het geld!

Super snelle en geweldige service

Dankjewel voor de snelle service en het op korte termijn een geweldig boeket te hebben geleverd, top

Prachtig.

Ik heb het bestelde boeket gezien en het was erg mooi. Precies volgens afspraak en ook keurig op tijd geleverd.

Klacht over prijs en proces goed en netjes opgelost

Bestelling ging prima. Aanbod voldoende. Prijs en kwaliteit redelijk. Na overleg net aanbod en oplossing. Tevreden

Makkelijk en eenvoudig om iemand blij te maken

Het was voor mij de eerste keer dat ik bloemen bestelde, maar is mij goed bevallen. De mailtjes van bevestiging, bezorging etc. waren duidelijk en fijn.

Goede aflevering bloemen

De bloemen zijn netjes en op tijd afgeleverd

Heel tevreden

Mooi boeket en op tijd bezorgd

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire