Héél mooi boeket.

Zelf heb ik het boeket ook gezien en het was inderdaad geweldig mooi en verse bloemen.

Een flotte levering, ruime keuzes en je wordt volledig op de hoogte gebracht van je bestelling en de levering.Top.

Smorgens besteld en snel bezorgd

Voor de verjaardag van mijn moeder smorgens besteld en na de middag al bezorgd top

De bestelling is correct afgeleverd.

Ik denk dat mijn bestelling correct is afgehandeld. Ik heb het boeket niet zelf gezien, maar zal de ontvanger daar in een later stadium naar vragen.

Makkelijk, snelle levering,

2 blije vrienden met deze mooie bloemen.

Mooie bos bloemen

Waar voor je geld.

De ontvanger was dik tevreden! Jullie verdienen ook een bloemetje!

Ga zo door met jullie bedrijf TOP BLOEMEN!

Helemaal top!

Snel en mooie bos bloemen!

Prachtige zonnebloemen!

Prachtige boeket zonnebloemen en supersnel bezorgd door Flower Art uit Monster, een top bloemist!

Helemaal goed verlopen. Dank u wel. Karin Kasemir.

Heel goed Zal het zeker aanbevelen.

Bloemen uiteindelijk na bijna een week afgeleverd

Donderdag 28 juli bloemen besteld, mijn eigen telefoonnummer doorgegeven omdat ik vrij en bereikbaar was die dag. Op het moment van aflevering was er niemand thuis en blijkbaar ook geen buren. Er zou een briefje in de bus zijn gedaan, maar dat is niet gebeurd, er lag geen briefje bij de ontvanger. Vanochtend, 30 juli telefoonnummer van de ontvanger doorgegeven, er is nu om 17:15 uur nog niet gebeld. Ik ben erg ontevreden en wil mijn geld terug. Maandag 1 augustus gebeld door vriendelijke dame van de klantenservice. De bloemen zijn woensdag 3 augustus afgeleverd en deel geld terug ontvangen. Nette oplossing.

Mooie bos bloemen volgens de ontvangers

Mooie bos bloemen volgens de ontvangers

Levering op tijd , mooie bloemen zoals besteld

Levering op tijd , mooie bloemen zoals besteld

Tevreden

Ik bestel een mooie bos bloemen voor een vriendin en die spring een gat in de lucht want ze houd zoveel van bloemen en ik natuurlijk ook erg blij. Tot de volgende bestelling

Goede levering op de gewenste tijd

Ik had een tijd aangegeven en hier is rekening mee gehouden, erg fijn

Op tijd, goed verzorgd

Zie boven

Altijd netjes en op tijd

Ik maak al jaren gebruik van topbloemen.zeer tevreden en mocht er iets zijn,wordt dit ook netjes in orde gebracht..top!topbloemen

Het boeket was precies zoals besteld

Keurige bezorging

als normaal gewend

ondanks late bestelling gegaan zoals ik gewend ben

Bestellen gaat makkelijk. Ik heb het boeket niet gezien, maar mijn ervaringen zijn altijd goed.

SCHITTEREND BOEKET

ZOALS ALTIJD, EEN PRACHTIG BOEKET, WAAR DE ONTVANGER OVERDONDERD IS.

alles picobello

van bestellen tot bezorgen alles prima

Mooi en tijdig boeket

Mooi boeker op het afgesproken moment geleverd

De mensen die nu al bloemen heb laten bezorgen die zijn heeeeeel tevreden dus ben ik het ook geweldig bedankt

Prima site, snelle levering...

Prima service, volgende keer weer bij Topbloemen!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire