Mijn bestellingen zijn altijd goed gegaan ik geef topbloemen een pluimpje ga zo door.

Keurig op tijd geleverd!

Goede kwaliteit en keurig op tijd geleverd.

Verse mooie bos

Top Verse bloemen geleverd zoals gewenst!

Leuke deze variatie

Snel en goede kwaliteit

Bestellen bij top Loenen gaat snel en de kwaliteit van de bloemen is goed. Ook is door dat alle communicatie via e-mail verloopt net alsof mede bestelling telefonisch doet.

Alles goed geregeld

Nadat ik via internet de bestelling heb geplaatst, hebben jullie alles netjes afgehandeld. Top Vriendelijke groet Mevrouw G.M.Kinkel

Handig om te regelen

Mooie bloemen, goed verzorgd.

Goed op tijd bezorgd

Op tijd geleverd, ontvanger was er blij mee

Zie bovenstaande.

Savonds besteld en volgende dag keurig geleverd. M'n zus stuurde er 'n foto van en zeer tevreden.

Mooie bloemen en goede service!

De bloemen zagen er top uit. Ook netjes bezorgd op de gekozen datum.

Mooie bos bloemen

Op tijd geleverd!!!

Ik ben erg te vrede

Mooi boeket bloemen

Prachtig boeket en op tijd afgeleverd .

Ben tevreden over de service van topbloemen

Altijd tevreden ontvangers van de boekettn

Zeer goede kwaliteit en service.

Prima kwaliteit

En hele goede servies .

TOP is ook TOP

geweldig boeket! En op mijn verzoek ook op de gewenste tijd bezorgd; ik blijf in voorkomende gevallen klant...

Bestelling komt op tijd aan en ziet er goed uit!!

Tot op heden is alles wat ik heb besteld op tijd geleverd en altijd in goede staat. Zeer tevreden over topbloemen.nl!!

Ze waren er erg blij mee

Echt perfect geregeld!

Het hele traject is duidelijk en transparant. Keurig op tijd geleverd en het belangrijkste: mijn vriendin geniet nu van een prachtige bos bloemen!!

Vond het boeket wel wat klein

Zeer ontevreden

Ik had de grootste maat besteld, maar er is een klein boeketje bezorgt. Schaamde me kapot!!!!!!!!

Service prima

Ik kreeg een foto van t bosje bloemen..de grootte viel mij tegen .Had een middel bos besteld ..... roze bloemen....Ik denk dat jullie je vergist hebben en een klein bosje hebben gestuurd....HEEL JAMMER heb eerder van jullie diensten gebruikt gemaakt en dat was perfect

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire