Prima, ga zo door.
Beste Jan, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
zeer goed
Beste M., Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het aantal en de kwaliteit van de zonnebloemen die werden geleverd staan niet verhouding met de prijs die je ervoor betaalt.
Beste Delano, Bedankt voor je beoordeling! Jammer om te vernemen dat het geleverde boeket niet aan de verwachting heeft voldaan. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Al vele malen goed geholpen !
Beste Rene, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De tweede bos bloemen die me werden aangeboden omdat de eerste bos de derde dag al slap hing zag er ook weer prima uit en deze bos zonnebloemen hingen niet direct slap. Ze hebben een week goed gestaan! De levering was prima. Het zag er ook mooi uit in zo'n doos maar de bloemen hingen de derde dag al slap. Hij heeft het water opnieuw ververst en zag toen dat er op een paar stengels schimmel zat. Vers water erin en de stelen afgespoeld maar meer dan de helft bleef slap hangen. Heel jammer
Beste Esther, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Recensione originale
De levering was prima. Het zag er ook mooit uit in zo'n doos maar de bloemen hingen de derde dag al slap. Hij heeft het water opnieuw ververst en zag toen dat er op een paar stengels schimmel zat. Vers water erin en de stelen afgespoeld maar meer dan de helft bleef slap hangen. Heel jammer
De ontvanger was ontzettend blij en daar doe je het voor!
Beste Hans, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger blij was met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie volle bos zonnige zonnebloemen!
Beste Alfo, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik had boeket frindship (middel) gekozen voor mijn vriendin die uit het ziekenhuis kwam. Normaal een mooi boeket. Dit maal slechts 8 zonnebloemen zonder takjes zoals op de foto. Op dit moment zijn zonnebloemen niet duur. Jullie boeketten zien er doorgaans prachtig uit. Ik vind kwaliteit prijsverhouding slecht. Ook niet conform plaatje. Ik overweeg weer terug naar Fleurop te gaan. Hoop dat dit met de leverende bloemist te maken heeft. Graag een reactie van uw kant, Groetjes Anja Stijger 0643024517
Beste Anja, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te vernemen dat het boeket niet voldoet aan je verwachting. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het bestelproces van de bloemen ging goed, maar ik had als opmerking vermeld, de bloemen NIET bij buren af te leveren. Dit is toch gebeurd. Ik heb met de klantenservice gebeld en die betreurde dat het zo gegaan is en bood aan de bos opnieuw te laten sturen. Dit vond ik niet nodig, omdat de bos wel al bij de buren was afgeleverd, wel kreeg ik een kortingscode van €10. Zij adviseerde mij, voor een volgende keer, Topbloemen te bellen en dan zullen zij er extra op toezien dat het wel goed gaat. De bos gladiolen was ook niet zo kleurrijk als op de foto op de site. Over Topbloemen ben ik tevreden, maar over de bloemist die het boeket heeft verzorgd zeker niet.
Beste Joyce, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te vernemen dat het boeket niet voldoet aan je verwachting. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Een mooi gebaar ,maakt een ander blij.
Beste Lideweij, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Goede service en tot tevredenheid van de ontvanger afgeleverd.
Beste Erik, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
makkelijke site en bezorging ook als aangegeven
Beste G., Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Eenvoudig te bestellen, keurig op tijd geleverd
Beste M., Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Snel en kwalitatief goed!
Beste Fam., Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Heel prettig altijd een bevestiging van de bestelling te krijgen. Ook fijn, dat er wijn of chocola bij geleverd kan worden. De melding, dat er geleverd gaat worden en de melding dat de bestelling is afgeleverd, is ook een goede service. Het zou nog beter zijn als er ook bier als extra bij geleverd kan worden.
Beste Gerda, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
let op : emailadres : [email protected]
Beste, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Alles wordt perfect verzorgd zoals gevraagd. Goede kwaliteit bloemen en mooie eigentijdse boeketten
Beste Leppens, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Goede berichtgeving over de voortgang van de bestelling,(bij de buren afgeleverd bij afwezigheid)
Beste G., Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Foto van ontvangers boeket bloemen gekregen viel mij erg tegen de hoeveelheid bloemen die er in zaten. Had het grootste boeket besteld en vind het dan ook zeer prijzig voor wat er aangeboden word!
Beste Wilma, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te vernemen dat het boeket niet voldoet aan je verwachting. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Diverse keren bloen e/o een fruitmand besteld en altijd tot volle tevredenheid
Beste R.C., Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de bloemen en fruitmanden. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
bestelling liep vlot, alleen werden de bloemen 24 uur te vroeg afgeleverd
Beste Jacob, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat het bestellen vlot verliep, echter jammer dat de bloemen te vroeg zijn geleverd. Dit is niet de bedoeling. We nemen daarom nog even contact met je op! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Helaas liet de kwaliteit van het bestelde boeket te wensen over. Na een berichtje hierover is er direct adequaat door Topbloemen gehandeld. Er werd contact met mij opgenomen en ik kon kiezen tussen een tegoedbon of een nieuw boeket te laten bezorgen. Ik heb voor een nieuw boeket gekozen. Uitstekende service!
Beste Ad en Christa, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl en wat fijn dat we het met je hebben kunnen oplossen. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste Bert, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste M., Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik ben heel tevreden over de service en het mooie boeket. Wel jammer dat je maar één cadeaubon tegelijk kan gebruiken.
Beste M., Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire