Heel tevreden snelle vlotte bezorging.

heel tevreden.

super mooi bouket geleverd.

Goed op tijd geleverd.

fijn om iemand blij te maken met een mooie bos bloemen van jullie

Bestellen was leuk, omdat de keuze uitgebreid was. De bloemen netjes bezorgd en de ontvanger helemaal verrast en blij. Zo moet het gaan als je een bloemetje stuurt!! Dankjewel.

Makkelijk besteld en ontvanger zeer blij

Makkelijk om iets te bestellen en de ontvanger was erg blij

op tijd geleverd en ontvanger blij met de bloemen.

bestelling volgens afspraak geleverd

Prima.

Op tijd afgeleverd. Mooie, met zorg samengestelde bos bloemen. Groter dan ik had verwacht, maat M.

Goede ervaring Bezorgen op tijd

gewoon goed.

Boeket zag er mooi en netjes samengesteld uit.

Altijd correct afgeleverd

Alles prima afgeleverd

Ontvangers waren heel blij met de mooie bossen.

Helaas

Op het moment van de bloemen bezorgen waren wij thuis, maar de bloemen bleken al een paar uur te zijn afgeleverd 2 huizen verderop! Gelukkig zagen wij het, maar hier was ik totaal niet blij mee!

Duidelijke Website en makkelijk.

Prima en goede voorbeelden van de boeketten.

Top!!!

Door jullie snelle service kon ik nog dezelfde dag een prachtig boeket bij dierbare vrienden laten bezorgen.

Mooie Monstera

Als geheel een mooie plant + pot, leuk cadeau. Helaas was er een stengel geknakt (mogelijk bij het inpakken/ vervoer?). Bezorging op dezelfde dag, top!

uitstekend

De ontvanger was er erg blij mee, dus ik ook.

perfect verzorg op het goede moment en op de goede plaats

Het boeket moest op een schip op een werf afgegeven worden, dat is dus hartstikke goed gegaan.

makkelijk bestellen, goed resultaat

de ontvanger was opgetogen met de mooie bloemen! hoe leuk is dat?

precies zoals gehoopt

Precies zoals gehoopt

Keurige levering

De persoon die het boeket heeft ontvangen was blij , een mooi boeket waarvan ik een foto ontving.

Volgende keer weer Topbloemen.

Het kado(de bloemen) was een groot succes. Een foto werd mij op mijn mobiel gestuurd en ik was uitermate tevreden.

Snelle en correcte levering

Mooie bos die keurig volgende dag bezorgd werd. Bestel proces zeer makkelijk.

Van noord naar zuid en van Oost naar West top bloemen zijn overal op zijn best

Voortreffelijke service, doen wat er beloofd wordt!

bovenstaande zegt alles!

Teleurstellend boeket

26/7 Na onderstaande review de volgende dag al contact door de klantenservice. Keuze hoe gecompenseerd kon worden. Prima actie en pleister op de wonde. Dank voor de snelle afhandeling. 25/7 Voor een speciale gelegenheid had ik het grootste boeket in de grootste versie besteld. uiteindelijk bleek het een beperkt bosje, met weinig verschillende kleuren en zeker 1/3 ervan bestond uit dezelfde opvulbloem. Zeker niet de kwaliteit die ik gewend ben van Topbloemen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire