Netjes

Alleen kon ik geen tijd in vullen daar ze op die tijd niet thuis waren en het bij de buren is af gegeven en ze het 's.avond pas gezien hebben jammer

De ontvangster was erg blij met de bloemen.

Ik heb de bloemen zelf niet gezien, maar de ontvangster was er erg blij mee en de bloemen werden keurig op tijd bezorgd!

top geregeld

adres was niet compleet on hold bij adreswijziging goed nagevraagd of dit het juiste is, maw goede terugkoppleing

weer een prachtig bouquet geleverd

altijd op het juiste tijdstip geleverd

Prima service, prachtige bloemen

Fijn, dat ik op de hoogte werd gehouden van het verloop en de bezorging van mijn bestelling. Het boeket zonnebloemen zag er prachtig uit.

Zeer tevreden ze vindt ze prachtig

Geen problemen zeer tevreden ga ik zeker weer doen

Super goed en lekker snel

Goed geregeld

Afgeleverd bij de buren, vanwege de goede communicatie was dit helemaal goed geregeld. Top qua service en bloemen

Hey was een verassing en die is goed gelukt Prachtige bloemen! En een goede service.

De ontvangster was erg verheugd met het boeket

Altijd prima

Goed.

Alles gegaan zo als wilde tot de volgende keer .

Een mooie bos bloemen op de juiste dag bezorgd.

Prachtige bos

Prachtige bos bezorgd door een hele vriendelijk man!

positief

op tijd bij de buren afgelverd

Mooie zonnebloemen

Altijd goed

Prima bezoerging

Bestelling werdt prima bezorgd en bloemen waren vsn uitstekende kwaliteit

Levering volgens verwachting

Avond ervoor nog snel een bestelling geplaatst, volgende dag al bezorgd. Erg fijne en goede service!

Tegenvallende bos

Service prima, bos bloemen viel mij tegen. Combi niet mooi en ook niet als besteld. Verder ok

Mijn beste vriendin was jarig, en omdat ik helaas langer moest werken had ik nog snel even een bloemetje besteld. Ze has op haar deur een papiertje geplakt dat iedereen langs achter kon komen. De bezorgen belde toch aan met de grap ik ben niet uitgenodigd he! Dus al de visite vond het super grappig en iedereen heeft de bloemen gezien. Dat is nog eens top service.

Prima en vlot geregeld. Mooi boeket afgeleverd.

Mooi boeket afgeleverd.

Altijd tevrede.

Goeie bezorging verse bloemen.

Geen ervaring

Betrouwbaar bedrijf

Boeken bloemen besteld te gelegenheid van de verjaardag van mijn schoonzus. Deze werd in goede orde ontvangen en ze vondt het boeket heel mooi. Dus dik tevreden, lk over de in goede orde verlopen bestelling zij over de bloemen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire