Zoals altijd. TOP.
Beste Herman, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Een mooi boeket en snelle levering
Beste Lenie, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het boeket bloemen was weer prima, de ontvanger was heel erg blij er mee. Was weer prima verzorgd
Beste M.J.H., Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 9 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bij bezorging was ontvanger niet thuis maar netjes afgeleverd bij de buren alwaar ze de volgende dag M'n plant voor haar heeft opgehaald. Ze was blij verbaast,
Beste Mario, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zullen zeker nog een keer doen
Beste Dalman, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het is gemakkelijk te bestellen en ik heb foto van t resultaat gezien en ben erg tevreden hoe het boeket er uit zag.
Beste Els, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie bloemen en op de afgesproken dag bezorgd
Beste Hedwig, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Super goed,mooi,snel en nog mooier dan op de foto.
Beste Sylvia, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Besteld… Feedback op de dag van levering… Feedback dat de bloemen zijn geleverd… Super en zo correct
Beste Danielle, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Super gewoon. Janny
Beste, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Geweldige service en prachtig boeket afgeleverd!
Beste Velner, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Heb het als zeer positief ervaren
Beste A., Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 8 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Goede ervaring met Topbloemen, jammer dat geregeld de code niet werkte. Dus geen korting.
Topservice!
Beste C., Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Dezelfde dag nog bezorgd goede kwaliteit bloemen leuke vaas en vriendelijke bezorgers
Beste Sammy, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Op tijd en mooi en vers
Beste Teddy, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Makkelijk te bestellen wanneer je zelf niet even langs kan gaan.
Beste Marga, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger blij was met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste Jeanette, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Op tijd bezorgd. Bloemstuk zag er mooi uit!
Beste J., Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De jarige was enthousiast. Daar gaat het maar om.
Beste Anky, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger blij was met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Hallo vind jammer dat ze nu al hangen .dus ja vind zonde van het geld .de kwaliteit van de bloemen was niet best
Snel en zonder gedoe geregeld!
Beste G., Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De bestelling kon niet worden bezorgd. Ook niet bij de buren. Later op de dag werd dit , met succes, opnieuw geprobeerd. Heel fijn! .
Beste J.M., Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prima, mooie rozen erg vol chocolade ook erg lekker mooi vaasje er bij ook, zeer tevreden
Beste A., Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Als altijd zeer tevreden net als de ontvanger!
Beste Evaline, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire