Topbloemen is TOPbedrijf !

Bestel regelmatig bij Topbloemen Altijd tot volle tevredenheid ! Keurig verzorgd met mooie ,verse producten Aanrader !

Heb het boeket gezien. Erg mooi goed verzorgt.

Topbloemen is altijd oke!

Prima service :-))

Keurig verzorgd, op tijd bezorgd

Keurig verzorgd, op tijd bezorgd

Prachtig boeket, op de beloofde datum bezorgd en goed op de hoogte gehouden omtrent de bestellin

Zeer goede ervaringen. Zal de volgende keer zeker weer via jullie een boeket versturen

De bloemen zijn weer super mooi we genieten er weer van

Mooie bos

Mooie boeketten en goed op de hoogte gehouden wanneer het wordt afgeleverd

prima service

prima service, betrouwbaar en goede kwaliteit

Bestelling is prettig en goed verlopen

Alles verliep naar wens.

Verse bloemen op tijd bezorgd

Het zag er prachtig uit. Precies zoals op het plaatje.

Bezorging volgens afspraak

Prima bezorging, mooi boeket

Top!!!

De bos zag er erg goed uit en was heel snel bezorgd

Ontvanger stuurde n foto van mooi boeket

Eenvoudig proces van bestellen.T kost wel wat maar geleverde kwaliteit lijkt goed.

Het boeket samenstellen/uitzoeken ging makkelijk. Wat ik jammer vind waren de hogere bezorgkosten omdat ik het dezelfde dag geleverd wilde hebben. Er moet toch gereden worden en om dan hogere kosten te rekenen viel mij tegen.

wat je besteld wordt geleverd

heb regelmatig besteld rouwstukken boeketten op 1 keer na altijd keurig verzorgd die ene keer was het wel wat ik besteld hebmaar zag er rommelig uit vond dit eigenlijk jammer dat het hier een rouwstuk was geleverd op 24 dec in crematorium in diessen

Correct bestelling verwerkt en bezorgd. Chapeau

geweldig

Ben zeer tevreden over deze bestelling. Boeket was geweldig net als de levering. Mensen waren heel erg blij ermee. Keurig op tijd zoals verzocht. Zeker voor herhaling vatbaar.

Altijd snel.En mooie verse bloemen.Dit keer de bos zelf,want was voor vriendin met Corona.

Zie hierboven.

Snel en makkelijk een mooi boeket geregeld.

Het was erg makkelijk om een boeket uit te zoeken en te bestellen. Het resultaat viel erg in de smaak.

Prima bloemen. Mooi op tijd.

Mooi boeket

S avonds besteld, volgende middag geleverd

Van de geadresseerde hoorde ik dat er geen afzender bij zat. Dat vond ik raar. Want die gaf ik wel op bij het plaatsen van de bestelling, daar vraagt de site namelijk om. Het leek mij wat overdreven om mijn naam dan ook nog op het kaartje erbij te zetten, dus ik schreef alleen tekst. Gelukkig had ik een appje gestuurd aan degene voor wie de bloemen waren zodat het daardoor toch nog duidelijk was van wie de bloemen afkomstig waren

Uitstekend geregeld bedankt

boeket was conform plaatje

Vriend is blij met het boeket. Het boeket zag eruit zoals verwacht mocht worden.

Afspraak wordt nagekomen. En inderdaad TOP BLOEMEN!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire