wel opletten met invullen gegevens, tijdens het invullen van de gegevens werden de al ingevulde gegevens spontaan overschreven door auto aanvullen etc... verder prima service en is de bestelling goed bezorgd :-)

Makkelijk te bestellen. Op tijd geleverd met melding dat het daadwerkelijk afgeleverd is.

Goed geholpen snelle reactie op email en veel keuze

Is goed

snel en altijd mooie boeketten

ik vind het wel vervelend dat ik een kortingsbon had en die dan een half jaar al verlopen blijkt. Op dit bericht heb ik een nieuwe tegoedbon gekregen voor een jaar. Dankuwel!

gOED BEVALLEN

bLOEMEN ZOALS VERWACHT

Geweldige service

Altijd op tijd bezorgd

Uitstekend.

Goede service. Zoals afgesproken de bos bloemen op de dag die afgesproken is bezorgd.

Topbloemen zijn top!

Ruime keuze, communicatie prima.

Prachtig boeket

Mijn man was jarig deze week en ik vond het waard om hem een bloemetje kado te doen, 80 jaar worden vind ik een hele prestatie, vandaar, en als u zijn gezicht zag werd ik helemaal blij voor hem, geweldig verrast was hij ermee.

De bloemen die wij uitkozen voor een rouwboeket waren prachtig. Fijn dat wij op de hoogte werden gehouden dat de bloemen op de dag van de crematie waren bezorgd. Gaf een rustig gevoel. Dank voor de goede service.

KlantenservIce doet goed werk

Bij vragen en klachten

Veel te vroeg geleverd

Ik had gevraagd of de bloemen na 15.30 uur bezorgd konden worden omdat de ontvanger aan het werk was. Maar ze werden om 12 uur al bezorgd en elders in de buurt afgeleverd. Dit vind ik jammer omdat de ontvanger jarig was en degene bij wie de bloemen bezorgd waren ‘s avonds heel erg laat nog de bloemen kwam brengen en toen lag de jarige al op bed.

Makkelijk, mooi en betrouwbaar

Voor we op vakantie gingen besteld, keurig op tijd bezorgd. We werden goed op de hoogte gehouden dat de bloemen verstuurd en bezorgd waren.

Waar voor mijn geld, en goede service

Waar voor mijn geld, en goede service

Fijne website en snelle bezorging

Veel keus op de website. Duidelijk omschreven waar je uit kunt kiezen en wat het gaat kosten. Keuze uit bezorgdagen. Ik koos voor de volgende dag en dit werd inderdaad bezorgd bij familie.

Goed geregeld

Blije ontvanger!

Heb voor een goede vriendin een bos zonnebloemen besteld, medium versie. Ze heeft mij een foto gestuurd en de bos is echt (of zelfs mooier) als op de foto!

Mooi verzorgde boeketten!

De bloemententoonstelling zien er mooi uit en blijven ook lang goed. Prachtig verpakt in een stevige doos die ik hergebruik als ik plantjes moet vervoeren dus dat is ook nog eens handig!

heel mooi boeket

was precies volgens foto en mooi op tijd bezorgd

De ontvanger was erg tevreden

Valt in de smaak

Voor verjaardag van een familielid zonnebloemen laten bezorgen. Familielid was heel blij met de mooie bos bloemen.ook fijn dat je melding krijgt dat het bezorgd is.

klasse

wij kregen al heel snel na de bezorging een telefoontje. Een prachtige bos is er geleverd

service erg goed

had een bos bloemen gekregen die kleiner was dan op de foto. topbloemen heeft dit helemaal goed gemaakt door gratis een nieuwe bos bloemen te bezorgen. erg blij mee

Prachtige bos, snelle levertijd

De bos kwam goed overeen met de foto, mooie bos en op tijd geleverd, ik werd prima op de hoogte gehouden!

Geweldig bedrijf

Top geleverd en heel snel

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire