Prima service.

Bij mijn jarige zus is een prachtig boeket afgeleverd, incl. vaas, ze was er heel blij mee, en ik dus ook zeer tevreden.

Snelle bezorging en mooi boeket ontvanger stuurde foto van de bloemen ben erg tevreden en goede service!!

Prima geregeld!!!

Goed geregeld!

Super geregeld

Prachtige bos en super geregeld

Ruime keus

Doordat er verschillende boeketmaten en -soorten zijn wordt de keuze eenvoudiger Bezorging mooi op tijd en de ontvangers waren blij verrast

Heeltevreden

Altijd positief

Geweldig!

Al meerdere keren nu besteld! Zo tevreden,en telkens prachtige boeketten/Bloemen!

Heb het niet gezien

Omdat ik al vele malen bij jullie bloemen heb besteld, en de ontvanger het een prachtig boeket vindt, ga ik ervan uit dat dit ook mooi was! Met vriendelijke groet Yvonne de Ruiter

Mooi boeket geleverd TOP

Ik ben altijd zeer tevreden met mijn bestelling bij jullie

Ben zeer tevreden over Top Bloemen !

Altijd op tijd en een mail als ze zijn geweest ! Echt TOP !

Vouchercode blijkt niet te werken

Bij mijn bestelling had ik een vouchercode gebruikt die een tegoed van 40 euro zou hebben na een foute levering van jullie. Die bleek niet te werken. Dat heb ik vermeld bij de opmerkingen met de code erbij. Daar hebben jullie helemaal niets mee gedaan.

Ik weet het niet

De bloemen zijn bij de buren bezorgd. Ik heb niets gehoord van het gezin aan wie ik de bloemen stuurde.

Prachtig boeket

Als altijd: prachtig boeket, op tijd bezorgd, bloemen blijven lang mooi.

Super service

Betrouwbare, tijdige en snelle levering van de bloemen. Tevens de informatie verstrekking omtrent de levering was super.

Mooi boeket, netjes bezorgd, zorgeloos een bloemetje versturen!

Ik bestel hier wel vaker, mooie boeketten, makkelijk besteld, netjes afgeleverd, een hele fijne manier om iemand te verassen.

Makkelijk besteld en keurig bezorgd.

Bestellen gaat erg makkelijk. Bezorging keurig in orde

Tip zoals gewoonlijk!!

Top zoals gewoonlijk!!

Correcte afhandeling ook na wijziging doorgeven

Zeer goede kwaliteit en service uitstekend fijn optijd geleverd.

Mooi boeket, na bestelling op za morgen, vlotte bezorging op zaterdagmiddag

Een volgende keer weer.

Ik mij bestelling niet binnen welke aders heb jullie bezorg

Niet tevreden jullie heb verkeer adres in leveren. En jullie weet dat verkeer aders is.en jullie heb mij niet gebel.als jullie wil co tacht bel mij maar 0613962289

Ben zeer tevreden .TOP.

Heb gehoord waren prachtige bloemen.

Super.

Fijne ervaring met jullie .mooie boeketten

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire