Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Makkelijk, duidelijk en je wordt op de hoogte gehouden.

Voor de prijs van € 25 een 'mager' boeketje

Keurig op tijd geleverd. Maar voor de betaalde prijs aan de erg 'magere' kant Na dit bericht tegoedbon à € 25 ontvangen. Goede service

Mooie bos bloemen afgeleverd, voor herhaling vatbaar

Topkwaliteit en bezorging!

Mooie bloemen die lang houden en correcte bezorging.

Prima verzorgd en bezorgd

Al jaren bestel ik bij top bloemen. Altijd goed aangekomen en nooit problemen gehad. Een topzaak.

in een woord : top!!!

na diverse schenkingen aan derden heb ik in de afgelopen weken mijzelf 2x een boeket cadeau gedaan, omdat ik niet naar een bloemenwinkel kan gaan. Beide keren zonnebloemen, fraai gearrangeerd met allerlei groen, Ik word er heel vrolijk van!

Prachtige bos bloemen en perfect bezorgd!

prachtig.

Mijn familie was heel blij met het prachtige boeket. Goed verzorgd m gewoon schitterend.

Betrouwbaar en discreet

Altijd goed bezorgd of bij niet thuis een afhaal berichtje

Topbloemen altijd mooi ,goed en snel.

Altijd tevreden met topbloemen.

Makkelijk en snel

Zoals de titel zegt. Makkelijk bestellen en dezelfde dag bezorgen!

Topservice

Top!!!

Helemaal Top!!!

Helemaal geweldig was een mooi boeket

Kreeg een foto van de vriendin van het boeket ze vond het prachtig compliment voor jullie.

Vlot besteld, vlot geleverd.

Een boeket besteld voor iemand die op de tweede verdieping van een zorghotel verblijft. En ja hoor, de volgende dag al netjes afgeleverd. Top!

Een belabberde bos bloemen voor die prijs. Keurig hersteld, prachtige nieuwe bos bloemen.

Had beter het bedrag voor het goede doel rechtstreeks kunnen over maken en hier bij de plaatselijke bloemist een bos bloemen voor mijn vrouw kunnen halen. Klacht tot grote tevredenheid afgehandeld, nieuwe bos bloemen ontvangen.

Gewoon Top

Al zoveel jaar bestel ik bij jullie.

Geweldig boeket

TOPPIE!! Was heel benieuwd, maar heeft alle verwachtingen overtroffen. Heel hartelijk dank, groeten Truus Goebbels

Goede service, duidelijke foto's

Goede service, duidelijke foto's. Worden geleverd zoals is afgebeeld.

De ontvangster was er blij mee

De bos bloemen was mooi.

PRIMA

ALTIJD NOG IEDERE KEER, KEURIG AFGELEVERD

Mooi boeket

Snelle levering Mooi boeket

Makkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden hoe bestelling loopt en wanneer afgeleverd

Topbloemen doet wat ze zeggen

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire