Bestellingsafspraak niet nagekomen
Al contact gehad en deze helaas zeer negatieve ervaring al besproken.
Ik houd het bij een 4 om de volgende redenen.
- geen centrale aansturing dus ik ben van diverse kanten benaderd, terwijl ik al (negatief) gereageerd heb. Voorzet: bij een melding gelijk het ordernummer blokkeren. Het ergste vond ik de terugkoppeling na mijn mailmelding van de bloemen zijn om 12.34 uur bezorgd, hiermee afgehandeld.
- geen pro-actieve houding om bij de melding meteen adequaat te zeggen, excuses etc. Zelf moet ik aandragen hoe of wat
- Pak de telefoon en bel, ga in dit soort gevallen niet mailen!!
- Deze tekst in de mail nu: Topbloemen.nl stuurt u via deze weg een verzoek om de beoordeling aan te passen. Daarna pas de meer vriendelijker zin. Ik zou deze standaard mail echt aanpassen en veel klantvriendelijker schrijven. B.v U heeft een negatieve ervaring met Topbloemen.nl gehad. Dit betreuren wij ten zeerste. Wij hebben de afgelopen dagen met u contact gehad om de klantrelatie te herstellen. Wij hopen dat dit gelukt is en vandaar deze mail. etc.
- Ik waardeer het aanbod van € 10,- korting bij de volgende bestelling, maar op dit moment heb ik nog niet het goede gevoel om weer te gaan bestellen. Er is even te veel gebeurd.
Ik weet in ben kritisch, maar doe jullie voordeel ermee.