Goed en vers

Prachtig boeket en op tijd bezorgd

De bestelling verliep vlot, het bestelde boeket was vers en zag er prachtig uit. Ook werd het boeket keurig op tijd bezorgd.

Altijd goed en altijd een succes.

Uitstekende verzorging

Bloemen zijn zoals besteld en keurig op tijd bezorgd

Erg mooi.

Was voor een gouden bruiloft mensen waren Ontroerd omdat mooie presentatie. Had een schaal met fles wijn met bloemen

Prima afgehandeld

Prima Oke

Prima bosje bloemen

Prima te doen in deze dure tijden.

Goed!

Ik heb een photo kunnen zien van mijn bestelling en het was heel mooi!. De service en bezorging is perfect. Met vriendelijke groeten, De heer P. Mol Dronten

Mooie bloemen en stipt op tijd bezorgd.

Had gevraagd om in de middag te leveren en let wel: dat gebeurde ook!!l

Mooie bos

Kreeg een foto van de geleverde bos, ziet er goed uit. Hopelijk staat ie ook een mooie periode.

was geen XL bos

ervaring met topbloemen is ok.maar ik heb het bos bloemen besteld. en een XL formaat. Maar het was zo een klein bosje wat ik op de markt voor 15 euro zou kunnen kopen. Sorry. XL was zeker niet. dat is jammer. ik ga nu wel twijfelen in de formaat. Want je betaald er ook wat voor. Zal ook 10 x nadenken of ik uberhaupt nu zal bestellen

mooie bossen, altijd goede levering

Heel tevreden met Topbloemen. Mooie bloemen en goede levering tegen een redelijke prijs.

Netjes op tijd bezorgd, dank je wel

Mooie bos bloemen. Goede bezorging.

prima service

prima op tijd bezorgt

Mooi optijd geleverd

Je word op de hoogte gehouden van wanneer het is afgeleverd ..

Zonder gedoe iemand blij maken

Prima kwaliteit bloemen

Bloemen zagen er prima uit, de vaas waarin ze zaten bleek lek te zijn. Na een telefoontje van de ontvanger werd er direct een nieuwe vaas gebracht. Prima opgelost.

Bloemen zijn op tijd bezorgd.

Prima levering en service

Website is heel duidelijk, mooie bloemen en je wordt op de hoogte gehouden van de levering en wanneer het geleverd is. Echt top!

Een mooie bos bloemen op tijd bezorgd.

Het bestellen is makkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van het begin tot einde hoe het proces van de bos bloemen verloopt. Ik krijg altijd van de ontvanger een foto van de bos bloemen en dan ben ik zeker tevreden hoe de bos er daadwerkelijk uitziet! Altijd goede reacties!

Ben heel tevreden Super mooie bloemen echt mooie

Tevreden

Net als alle eerdere keren heel erg tevreden. Goeie service en weer een mooi boeket.

Klein maar fijn !

Voor de 92 jarige mevrouw had ik het kleine boeket besteld en het was werkelijk een plaatje. Heel toevallig had de blouse die zij aanhad dezelfde kleuren als het boeket. Ze was er ontzettend blij mee.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire