Altijd netjes en optijd bezorgd

ze waren erg mooi

De ontvangers waren er zeer tevreden over en het werd op tijd gebracht dus op naar de volgende keer

Geen opmerking

tot op heden altijd tevreden

afspraken duidelijk en kwaliteit is goed de bloemen op de foto's worden daadwerkelijk bezorgd

Prettige ervaring

Makkelijk besteld, op tijd geleverd.

Altijd mooie bloemen. Blijven lang staan. Zeer betrouwbare winkel.

De bloemen waren prachtig. Mooie verse bloemen, en keurig op tijd bezorgd. Topbloemen.... Bedankt

Prachtig boeket!!

Ontvanger was er heel blij mee!!

Mooie bloemen,snelle service

Ik moest snel bloemen hebben en binnen een dag waren ze bezorgd door Topbloemen! Erg fijn..

Mooie bos

Tijdig geleverd

Keurig geleverd en van goede kwaliteit

Topbloemen houdt zicht aan de afspraak .

Alles goed geregeld

Zus was blij met het boeket. Op tijd geleverd dus niks te klagen. Alles prima.

Uitstekende service

Uitstekende service

Wát een service!

In het afgelopen jaar heb ik, wegens vervelende omstandigheden, regelmatig een bloemetje besteld. Degene die de boeketten komt brengen is een schat, en de boeketten zijn altijd prachtig! Bij andere leveranciers heb ik wel eens boeketten gehad die verdord waren binnen een week, maar deze staan minstens anderhalve week mooi te wezen. Gewéldig!

Mijn vriendin was superblij, mooi boeket !

Netjes op tijd geleverd, prachtig boeket!

Geweldig mooi boeket

Het was een prachtige boeket zonnebloemen. zag er mooie verzorgd uit en roken heerlijk.

Prachtige bos bloemen

Mijn vriendin liet me een foto zien van de bloemen die zijn ontvangen heeft, echt een hele mooie bos. Voor herhaling vatbaar.

Goede service betreffende bezorging.

Onze kinderen waren erg blij met de mooie bos bloemen/ boeket ! Goed verzorgt door bloemist Het Koetshuys te Overveen / Bloemendaal .

heel tevreden

zelf gezien

In 1ste instantie was op de bestelling een foutief adres vermeld. Toen ik dat had aangegeven is dat direct aangepast. Belangrijk hierbij was dat de bestelling ondanks dit toch op tijd werd afgeleverd.

Naar wens

De ontvanger vsn ‘t boeket was er zeer over te spreken en daar gaat het mij om.

Heel weing bloemen

Ik bestelde het grootste boeket zonnebloemen. Er zaten er slechts 10 in. In deze perode zijn zonnebloemen erg goedkoop, het boeket was bijgevuld met een grasspriet. Ik vond het geheel dus erg weinig voor het geld dat ik uitgegeven heb.

Snel, mooi, gemakkelijk!

Snelle levering van een mooi bosje bloemen! Ruime keuze, dus voor iedereen iets moois. Top service!

Gewoon top! Makkelijke website, volop keus, leuke prijzen en bezorging goed geregeld!

Altijd kom ik voor bestellingen hier terug, want de website werkt snel en gemakkelijk. Er is volop keus en niet alleen maar superdure boeketten. De bezorging wordt altijd netjes en goed geregeld. Je wordt op de hoogte gehouden als de aflevering gebeurd is. En je krijgt als dank ook nog eens een code om bij een volgende bestelling te verzilveren. Ik ben er dik tevreden over. Met recht gekozen de naam TOPBLOEMEN!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire