Beste Romy, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Blij gemaakt
Beste Antoon, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
uitstekend, excellente kwaliteit, ontvanger reuze tevreden
Beste Avraham, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Teleurstellend!
Beste klant, Bedankt voor je bericht, wij hebben deze in goede orde ontvangen. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Wij willen dit natuurlijk graag samen met je oplossen. Wij nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Gebeld met de klantenservice i.v.m. adresprobleem. Direct opgelost en dezelfde middag is het boeket nog bezorgd op het juiste adres. Top!
Beste C. Vermeulen, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zoals hierboven al vermeld.
Beste E.J. Storm. Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Alles op tijd bezorgd en de ontvanger was tevreden met het boeket bloemen.
Beste Elly, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Bloemen besteld die afgeleverd moesten worden tijdens onze vakantie. Ontvanger zeer verrast en blij over het mooie boeket. TOP Topbloemen!!!
Beste Emanuel, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Alles goed geregeld, volgende keer weer via Topbloemen.nl
Beste K. Klein, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mijn vriendin was blij met de verrassing een schitterend boeket
Beste Jacqueline, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Best snel geregeld allemaal en op tijd aangekomen! Onze nicht liet weten zeer tevreden te zijn met het boeket!
Beste Fam. Kuijpers, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen besteld. Via mail op de hoogte gehouden van bezorgtraject. Van de ontvanger gehoord dat het een mooi boeket was
Beste Marjo, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Fijn als je zelf niet langs kunt gaan. Goede service met duidelijke communicatie.
Beste Nx, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Ik was op tijd met bestellen, toch kwamen de bloemen pas laat in de middag en moesten in de tuin gezet worden, omdat ze vreselijk naar sigarettenrook stonken. Ik heb dit pas achteraf vernomen.
Beste J. Niesten, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Onze excuses daarvoor. We nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie bos bloemen compleet met vaas volgens afspraak bezorgd. Compliment!!
Beste Rita, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Erg fijn dat dat er gemeld wordt dat de bloemen zijn bezorgd!
Beste Elly, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ze was er erg blij mee mooie bloemen goeie kwaliteit
Beste Wolfert, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 9 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
goede afhandeling.Netjes en correct verzorgd
Beste Nelly, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prachtige bloemen
Beste N, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Vanaf de bestelling tot de aflevering is alles perfect geregeld,
Beste G, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het boeket is mooi, maar niet (zoals besteld) aangesneden.. En omdat ik daar pas op dag 3 achter kwam, staan ze niet zo lang als gewenst Update; Nadat ik dit hier had gemeld werd ik gebeld en kreeg ik een nieuw boeket! Dat was niet mijn intentie toen ik mijn review schreef en het was ook niet nodig, maar ik ben er wel blij mee! Dankjewel Topbloemen voor de ongevraagde goede service!
Beste Karin, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Recensione originale
Mooi op tijd precies wat ik verwachte miste wel de voeding ende korting kaartjes die er normaal bij zitten
Beste H. Bosch-Dijkman, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Top, snel en goed
Beste Fam. van Elzakker, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
mooie bos bloemen, op tijd bezorgd
Beste Anne Marie, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Geen bijzonderheden
Beste H. Alferdinck, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire