Het was prima en op tijd bezorgd.
Beste Ronke, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
- bos te klein - versheid bloemen matig
Beste Gerrit, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
De bloemen zijn keurig op de goede datum afgeleverd!
Beste W. Riemslag, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooi boeket en prima op tijd afgeleverd
Beste Pien, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
mooi op tijd en heel goed geregeld
Beste G. Verlooij, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Zie boven
Beste E.H. Mooij-Ehrnreich, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prima boeket
Beste Win, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
bloemen zelf niet gezien
Beste Lucy, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooi boeket en zag er vers en fris uit
Beste Wilbert, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Kwaliteit bloemen: goed
Beste W, van Roekel, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zoveelste keer heel snel een mooie bloemen bij onze vrienden bezorgd! Hartelijk dank!
Beste Familie Kingma, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Zie de vorige zin.
Beste K. Parbhati Singh, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Erg makkelijk : voorbeeld boeketten in verschillende groottes. Ik heb zelf ook bloemen van Topbloemen gekregen en die stondden mooi lang.
Beste J.S.L. Schut, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Alles was naar wens
Beste Romeijn, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste Martine, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zie hier boven.
Beste Jan, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Top bloemen en kwaliteit
Beste Fam. van Hoegee, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste Hidding, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Er is helemaal tegemoetgekomen aan de verwachting! Top!
Beste Dorine, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste I.B., Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Heel plezierig, dus een volgende keer weer
Beste Peter, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het contact en de service rondom de bestelling vond ik vooral heel goed.
Beste Wil, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Makkelijk bestellen, vlotte afhandeling blije ontvangers, ze sturen meestal een foto van het gekregen boeket.
Beste Nelly, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
altijd op tijd en goed verzorgd
Beste J. Kolkooi, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Service was oké. Jammer dat het pas 11.20 uur is bezorgd. Ik had gevraagd rond 10 uur
Beste Chris, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire