Mooi boeket en mooi op tijd bezorgd! Prima service!
Beste Ad en Diny, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste Haesen, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Volgende keer bestellen we weer bij Topbloemen
Beste Francis, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Heel mooi en vers boeket, zag er prachtig uit
Beste Els, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Snelle levering en updates!
Beste Gensen-Alblas, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik heb van de ontvangers begrepen dat het een mooi boeket was.
Beste Danny, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Altijd op tijd geleverd en goede kwaliteit
Beste Helma, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik vond dat ik een mooie keuze kon maken in het boeket bloemen dat ik de volgende dag wilde laten bezorgen. Dit bleek mogelijk en het is mooi op tijd afgeleverd. Prima service.
Beste Ben Bart, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het boeket dat ik op de site heb uitgekozen werd snel geleverd met ee goede kwaliteit bloemen. Van de aankoop tot de levering werd ik keurig op de hoogte gehouden.
Beste Roelien, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Makkelijk te bestellen en een goed assortiment.
Beste H. Vogelsang, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zoals bij vorige bestellingen, ook deze keer netjes bezocht met blijde ontvanger!
Beste Ada, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mijn ervaring is altijd top, vandaar dat ik ook steeds terug kom om n bestelling te doen!
Beste S. Sopers-vd Linden, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik heb voor mijn echtgenoten het boeket voor haar verjaardag besteld. Heel mooie boeket was op de aangegeven datum geleverd. Eén minpunt – ik heb dit rond 14 uur ontvangen terwijl ik heb zo vroeg mogelijk gevraagd. Maar dat is niet erg. Bedankt!
Beste Aleksandr, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Iemand onveteacht blij hebben kunnen verrassrn is TOP
Beste Piet Korte, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
doen wat er vermeld wordt
Beste M. de Haar, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Altijd gelijk een mail als je besteld hebt. Vervolgens dat jullie gaan bezorgen en bezorgd hebben. Super hoe jullie het doen. Toppers bij topbloemen
Beste Willy, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen, bezorging en informatie over de bezorging, TOP!!!
Beste Anton, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Goede keuze van bloemen,gemakkelijk te bestellen.
Beste Alwin, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik ben zeker niet te vreden ik betaal een hoop geld En zitten er oude rozen in het boeket Kan echt niet Verwacht ook een nieuwe bos of mijn geld terug
Beste Coentje, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Dank je wel..ben heel tevreden.5
Beste R en M Batchelor, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Duidelijke site en komen afspraken goed na. Je wordt op de hoogte gehouden en krijg bericht als de bloemen geleverd zijn .
Beste Corine, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Altijd makkelijk en snel bestellen.
Beste Saskia, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Perfect goed ontvangen!
Beste Y. Lenssen, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Evenals vorige keren prima geregeld. Goed werk!
Beste C.W. van Arnhem, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De naam zegt genoeg, toch?
Beste Laukens, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire