Prima gedaan

Heel goed gedaan. Ben zeer tevreden

prachtig boeket en mooi op tijd bezorgd !!

zelfde als hierboven, meer woorden niet nodig !!

Voldoet aan de verwachting

Prima service en op tijd bezorgd.

Prima assortiment, geoliede organisatie / communicatie

Topbloemen is naar mijn indruk een uitstekend voorbeeld van een onderneming, die optimaal gebruik maakt van de voordelen van de digitale communicatie, van e-mail uiteraard en de - ogenschijnlijk? - eenvoudig opgezette, commerciële website, die de klant enerzijds makkelijk en snel door de standaardafhandeling heen helpt, en deze anderzijds waar nodig ook persoonlijke invulling kan geven.

top

top geregeld en en mooi boje bloemen.

Fantastisch!

Een mooi boeket, snel besteld bijTopbloemen. Goede service. Verse bloemen.

Gewoon perfect

Gewoon perfect

Keurig geregeld.

Laat in de middag gebeld en toch diezelfde dag bezorgd.

Perfect boeket

Het boeket is met verbazing en liefde ontvangen

Goede service, mooie bloemen!

Mooie boeketten, en netjes bezorgd.

Mooie kwaliteit bos bloemen en keurig op tijd geleverd!

TOP!

Ik had op zaterdag eind van de ochtend een bouquet besteld en dat werd in de middag al geleverd op het bedoelde adres. Top service.

Mooie bos bloemen, mensen heel tevreden. En heel fijn dat jullie doorgeven,per mail dat het bezorgd word. Maar ook dat het afgeleverd is. Beveel jullie echt aan.

Gewoon zoals het hoort

Keurig op tijd bezorgd!

Volgens de ontvanger "een prachtig boeket", maar het is een beleefde madam. Op dezelfde dag bezorgd, en dat is bijzonder.

heel mooi

Ons familid waar de bloemen naar toe zijn gegaan, was enorm verrast,ze vond het zo'n mooi boeket , heeft ons nog een foto gestuurd, echt heel mooi dank u wel

Super goed geregeld

Mijn moeder was verrast

een fantastisch boeket en geweldige service

waarom 2 keer iets moeten schrijven als er al een goed verslag in een zin kan?

Topbloemen gewoon TOP

De mensen krijgen echt wat IK heb besteld en zijn er blij mee

Toppie

Prachtig boeket, geheel in overeenstemming met de bestelling. Klasse.

Mooie boeket bloemen op tijd geleverd

Snelle levering van een mooi boeket, werd binnen 1 dag geleverd. Goede webpagina, eenvoudig betaalproces en goed geïnformeerd over de levering!

Betrouwbaar en vertrouwd,

Ik ben al jaren klant bij Topbloemen en bestel bloemen voor familie, vrienden en relaties in het hele land. De boeketten zijn altijd goed verzorgd en op tijd op hun bestemming aangekomen. Een fijne gedachte als je een cadeau wilt doen door bloemen te laten spreken - met of zonder bijgesloten persoonlijk kaartje.

Prachtig boeket

Supervriendelijke dame bracht een prachtig boeket!

Eerste keer een bosje bloemen besteld top!

Echt een mooi bosje bloemen van de waarde en op tijd geleverd. Ik ben erg blij mee!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire