Heel goed gedaan. Ben zeer tevreden
Beste M.H.A. Strengers, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
zelfde als hierboven, meer woorden niet nodig !!
Beste A. De Vries, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prima service en op tijd bezorgd.
Beste Margreeth, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Topbloemen is naar mijn indruk een uitstekend voorbeeld van een onderneming, die optimaal gebruik maakt van de voordelen van de digitale communicatie, van e-mail uiteraard en de - ogenschijnlijk? - eenvoudig opgezette, commerciële website, die de klant enerzijds makkelijk en snel door de standaardafhandeling heen helpt, en deze anderzijds waar nodig ook persoonlijke invulling kan geven.
Beste Ronald, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
top geregeld en en mooi boje bloemen.
Beste Jan, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Een mooi boeket, snel besteld bijTopbloemen. Goede service. Verse bloemen.
Beste Alet, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Gewoon perfect
Beste Römkens, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Laat in de middag gebeld en toch diezelfde dag bezorgd.
Beste N. Kaandorp, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het boeket is met verbazing en liefde ontvangen
Beste T. Burgstede, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Goede service, mooie bloemen!
Beste Angelina, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie boeketten, en netjes bezorgd.
Beste JFA Huberts, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
TOP!
Beste Louis, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik had op zaterdag eind van de ochtend een bouquet besteld en dat werd in de middag al geleverd op het bedoelde adres. Top service.
Beste Luiken, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie bos bloemen, mensen heel tevreden. En heel fijn dat jullie doorgeven,per mail dat het bezorgd word. Maar ook dat het afgeleverd is. Beveel jullie echt aan.
Beste T. van Alst, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Gewoon zoals het hoort
Beste Cora, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Volgens de ontvanger "een prachtig boeket", maar het is een beleefde madam. Op dezelfde dag bezorgd, en dat is bijzonder.
Beste Tuinier, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ons familid waar de bloemen naar toe zijn gegaan, was enorm verrast,ze vond het zo'n mooi boeket , heeft ons nog een foto gestuurd, echt heel mooi dank u wel
Beste A.H. van Leeuwen, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mijn moeder was verrast
Beste Dineke, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
waarom 2 keer iets moeten schrijven als er al een goed verslag in een zin kan?
De mensen krijgen echt wat IK heb besteld en zijn er blij mee
Beste A. van Denderen, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prachtig boeket, geheel in overeenstemming met de bestelling. Klasse.
Beste Anton, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Snelle levering van een mooi boeket, werd binnen 1 dag geleverd. Goede webpagina, eenvoudig betaalproces en goed geïnformeerd over de levering!
Beste Rob, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik ben al jaren klant bij Topbloemen en bestel bloemen voor familie, vrienden en relaties in het hele land. De boeketten zijn altijd goed verzorgd en op tijd op hun bestemming aangekomen. Een fijne gedachte als je een cadeau wilt doen door bloemen te laten spreken - met of zonder bijgesloten persoonlijk kaartje.
Beste Renate, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Supervriendelijke dame bracht een prachtig boeket!
Beste Riet, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Echt een mooi bosje bloemen van de waarde en op tijd geleverd. Ik ben erg blij mee!
Beste Ayten, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire