Snel geregeld en prachtig bloemstuk

Mooie en makkelijke website, snelle levering en mooi bloemstuk

Goede service en informatie over bezorging.

Ik werd giede op de hoogte gehouden van de route van bestelling en aflevering. Dit is vooral fijn als de bestelling in een andere deel van nederland bezorgd moet worden.

Boeket op de juiste datum afgeleverd.

Prima ervaring. Datum aflevering klopt.

Op tijd bezorgd en verse bloemen

Mijn ervaring is : uitstekend en betrouwbaar

Bij Topbloemen kun je er altijd van op aan dat de bestelling op tijd en naar wens met verse bloemen wordt bezorgd.

Prachtige verse en fleurige bos!

Mijn vouchercode (had er 2)werkten niet omdat het jaar verlopen was. Ik zocht contact omdat het 1 week buiten de datum was en niet op de hoogte van een geldigheidsdatum. Ik kreeg 2 nieuwe vouchers toegestuurd en heb meteen een jarige heel blij kunnen maken. Topbloemen!

Prachtige bos en lekker vroeg bezorgd

Op tijd geleverd en bloemen waren naar horen zeggen mooi.

Mooie bos bloemen

Mooie bos bloemen, keurig op tijd bezorgd en een erg vriendelijke bezorger

Fijn dat goed aangegeven wordt dat bestelling doorgegeven is en dat bestelling bezorgd is. top .

Geweldig mooi boeket.

Het commentaar was toen het was gearriveerd was: WAANZINNIG mooie boeket. Ze genieten er van en het zag er goed verzorgd uit.

Mooie bos

Hele mooie en royale bos zonnebloemen. Dezelfde dag nog bezorgd!

Bij Topbloemen krijg je waar voor je geld

Ben tot nu toe altijd erg tevreden geweest over de bestellingen

Goede kwaliteit

1xniet zo'n goede kwaliteit ontvangen .JAMMER MAAR DAT IS OOK DE ENIGE KEER GEWEEST

Mijn ervaring met Topbloemen is heel goed en kreeg enthousiaste reacties van diverse ontvangers.

Super!!

Was de eerste keer dat ik hier gebruik van heb gemaakt,maar zeker niet de laatste keer! Binnen een uur was er een prachtig mooi boeket geleverd door de plaatselijke bloemist die het verzorgd voor topbloemen. De ontvanger was er meer dan gelukkig mee,echt een pracht boeket!

Zoals de naam al zegt: Top!!

Tsjaa ... het was voor iemand anders en die bedankt,te mij voor de mooie bos bloemen. Dus ik kan er weinig over zeggen. Maar alles is keurig verlopen. TOP

Duidelijk en snel bestellen en leveren

Ik vind het kleine boeket voor 16,85 met daarbij nog 5,95 aan bezorgkosten wel aardig aan de prijs, maar het zijn mooie en verse bloemen

Goed geslaagd

De ontvangers waren zeer tevreden!!

Mooie bloemen, blije vriend

Weer heel tevreden. Bestelling plaatsen gaat fijn, de communicatie is prima en het belangrijkste is: mijn jarige vriend was super blij met de mooie bloemen.

Altijd goed

Bestel regelmatig een boeket en altijd tevreden ontvangers

Goede verzorging

Het boeket is op de juiste dag bezorgd en heeft kleur gebracht op een droevige dag.

Alles naar verwachting!

Prachtig bos bloemen. Op tijd bezorgd.

Prachtig boeket. Goede bezorging. Prima op tijd

Was een mooi bos en waren er erg blij mee

Goeie service

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire