Zie hierboven.
Beste Kees, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik bestel af en toe, voor diverse adressen door het hele land, en altijd is iedere ontvanger zeer verrukt over de bloemen, dus ik ben ook tevreden, top!
Beste Hiemstra, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Een aanrader.
BesteSonja, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Ben super tevreden. Het is een prachtig boeket.
Beste klant, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De bloemen zijn op tijd bezorgd en had tot gevolg dat mijn zus blij verrast was
Beste Hc van Egmond, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 8 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
de bestelde bloemen met vaas en doosje choco's volgens plan afgeleverd
Beste H.W de Wit Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 8 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Alles klopte precies!
Beste Ria, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ontvanger blij verrast.
Beste klant, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger blij was met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Slechts de helft van mijn bericht was op de kaart gedrukt. Ik had geen waarschuwing gekregen dat ik het aantal karakters had overschreden. Heel vervelend.
Mooi boeket
Beste G. van Duinen, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prachtige bos (wat ik gehoord heb) netjes op tijd bezorgd
Beste Greta, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Hele mooie bloemen en heel snel geleverd
Beste Yassine, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Wordt netjes bezorgd zoals beloofd
Beste Mirjam, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Super gemakkelijk en top producten.
Beste A. Meijering, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zeer de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Greet, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prima op tijd bezorgd, en een hele mooie bos bloemen!
Beste A, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Tevreden over de bestelling
Beste Marloes, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Snel geregeld! Prachtige bos!
Beste Erica, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het was weer perfect
Beste Tineke, Fantastisch dat je ons een cijfer 9 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De bloemen zijn heel enthousiast ontvangen door mijn jarige zus. Op dezelfde dag besteld en bezorgd. Onze dank!
Beste Hélène, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zeer goede kwaliteit bloemen, kunnen anderen nog iets van leren Snelle en correcte levering
Beste Petra, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie bos. Keurige vlotte levering
Beste Erna, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Mooi boeket en netjes op tijd geleverd.
Beste Bianca, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Zoals altijd nu ook weer een prachtig boeket afgeleverd!!
Beste Mariette, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
wat er aangeboden en wanneer ze het afleveren gaat helemaal volgens wens ( het boekje ), Top titel verdiend.
Beste Ton, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire