Prachtige bloemen, op tijd bezorgd, goed op de hoogte gehouden, ontvanger dolblij. Dit is de derde keer dat ik hier bloemen heb besteld en elke keer erg tevreden.

Alles prima in orde en vriendelijke, behulpzame klantenservice

De geleverde plant is mooi.

Zie onder

Prima boeket, is goed ontvangen en voldoet aan de verwachting.

Zeer goed ontvangen!

Prima vanuit je luie stoel bestellen

Geweldig.

Een toegankelijke website. Een bestelling is zo gepiept en bezorging is snel gedaan. Prijzen zijn ook erg schappelijk. Dik Tevreden dus. Ik kom hier zeker terug.

Snel en accuraat

...

Begunstigde is verrukt!

Duidelijke site, goede berichtgeving en op afgesproken tijd geleverd.

Goed geregeld en mooi op de hoogte gehouden

Fantastische

Keurig bezorgt ondanks mijn dag heeft laten veranderen. De bloemen waren zo vers en prachtig bouqet.

Teleurstelling

Bloemen besteld om mijn man te verrassen op onze trouwdag, bezorgd adres op z'n werk. Helaas is het niet voor 17 u bezorgd en kwam hij thuis met lege handen. Ik heb top bloemen gesproken, kreeg excuses en de dag erna zou het op ons huisadres bezorgd worden. De leuk was er al af, maar oke. In de avond kregen we nog een bericht dat de bezorger het niet had kunnen afleveren op t werkadres. De volgende dag kregen wij een bericht om 16 u dat t op z'n werk was afgeleverd op het afgesproken thuis adres. De verrassing, die met zoveel liefde en spontaniteit ontstond, was er af.. gefrustreerd naar t werk gereden om daar de bloemen op te halen. Het boeket was overigens prachtig.

Zoals altijd. Perfect.

Zoals ik hierboven al zei. Alles is perfect.

Goede, snelle service en goede kwaliteit bloemen.

Goede, snelle service en goede kwaliteit bloemen.

Goed op de hoogte gehouden van het bezorgen.

X

Altijd alles goed geregeld en mooie bloemen

Weer keurig alles geregeld, en mooie bloemen bezorgd. Daarom bestel ik altijd hier, als ik bloemen wil laten bezorgen. Ook de taartenservice is perfect

Perfect!

Makkelijk te bestellen! Erg fijn

Komen altijd op tijd aan!

Snel en betrouwbaar.

Snelen correct

Op dezelfde dag van bestelling ook bezorgd

Alles goed geregeld.

Goed.

Jarenlange tevredenheid en goede service

Ook al loopt er soms wat mis of werken lokale bloemenhandelaren niet op hun best mee, dan wordt het iedere keer netjes weer opgelost, met een extra service.

Prachtig vers!

Het boeket voor ons kind die 25 jaar werd! Was heel erg mooi.

Boeket niet op de juiste dag afgeleverd

Ontevreden. Als de bloemist geen gehoor krijgt dat hij dan toch moeite doet om het boeket op de juiste dag te bezorgen. Ik weet dat er vaker bloemen bezorgd worden in het Gastenhuis Harderwijk, daar is altijd iemand aanwezig maar het is belangrijk aan f De juiste deur te bellen.

Zelfde dag bezorgd perfect

Ontvanger van het boeket was ontroerd!

Ik heb mijn zus heel blij gemaakt met het boeket dat geleverd is op 7 juli jl.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire