Prima levering

Mooi boeketje goeie kwaliteit / prijs verhouding

Zoals steeds weer top verzorgd!

Belangrijkste is de goede communicatie via de mail, waaruit duidelijk blijkt dat alles goed geregeld is.

Niet het bestelde boeket

Het boeket zonnebloemen dat is geleverd was echt stukken kleiner dan op de foto bij bestelling stond afgebeeld. Ik schaamde me er gewoon voor. Meteen gebeld met topbloemen en ik werd netjes te woord gestaan door de medewerkster en serieus genomen. Ik kon een foto laten zien van de ontvangen bloemen. Uiteindelijk een waardebon gekregen dat een groot gedeelte (+- 2/3) van de uitgave dekte. In te wisselen bij een volgende bestelling.

top geregeld. waren afwezig, maar via de buren is alles prima gegaan

we hebben dankzij TOPBLOEMEN andere blij en heel gelukkig kunnen maken. BEDANKT

Prachtige boeket bezorgd

Zeet tevreden

Ik vond de levering en tijd super! Goeie kwaliteit. Vind het alleen jammer dat je geen track en trace code krijg. Zodat je precies weet wanneer het pakketje gaat komen. Dit was nu een raadsel.

Alles prima. Mooie bos bloemen

Prima service, mooie bos bloemen

Mooi

Altijd weer mooie bloemen en niet te vergeten: vers

Super service

Waren niet de bloemen die ik besteld heb.

Ik had rosé rozen besteld en kreeg een gemengd boeket. Iedere rozenkenner weet dat je rozen nooit bij andere bloemen moet zetten.

Mijn dochter was super tevreden

Heel fijn om op een snelle manier een bos bloemen bij iemand te laten afleveren als je zelf ver weg woont

Uitstekend service.Vanuit Philippines besteld voor verzending in Nederland

Prachtige schaal met bloemen de ontvangster was erg verrast

Mijn ervaring en waarom ik graag bij jullie bestel is een goed product, de bestelling is keurig op tijd maar ook de NAZORG vind ik uitstekend.

Mooi op tijd geleverd

Bloemen waren rond 10 uur in de morgen bezorgd.

De 2 laatste keren was alles via de mail voor mij goed en duidelijk

Jammer, dat ik u thans nog niet kan vertellen of de ontvangers van de boeketten enthousiast zijn van de boeketten, die ik via u heb laten verzorgen.

Heb al vaak boeketten besteld en het zijn altijd prachtige boeketten die lang staan. Wordt altijd keurig op de afgesproken dag bezorgd. Heb 1x een boeket gehad wat anders was dan het bestelde boeket en dat werd gelijk keurig opgelost. Kortom een aanrader

Geweldig top

Besteld en bezorgt binnen een paar uur!

Bloemen bestelt van mijn vader voor mijn moeder. Het was de Lexie medium. Zag het later op de foto, prachtig! Van bestellen tot bezorgen minder dan drie uur.

Perfect afgehandeld

Weer eens een bestelling gedaan en ook weer goed geregeld. SUPER

Erg goed

De boeketten zijn altijd van goede kwaliteit, en als er iets mis gaat wordt het adequaat opgelost, lof aan het serviceteam

Tevreden

Boeket was mooi en correct afgeleverd

Prima boeket

Boeket is op tijd geleverd en zag er goed uit. Wel een behoorlijke prijs.

Ik ben tevreden dit keer

Maar ik kan niet makkelijk twee cadeaubon code gebruiken of code te veranderen. Wel gevraagd en en antwoord gekregen.

Vlotte bezorging, fraai boeket

Zeer mooi boeket op tijd bezorgd

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire