goed verzorgd mooi bouquet

mooi bouquet maar objectief gezien te laat bezorgd. het was voor een verjaardag en het werd pas om 18.00 uur bezorgd. ik begrijp het en neem het u niet kwalijk, maar ik heb er van geleerd. bij een volgende bestelling voor een evenement, moet ik de bezorging dateren een dag voor het evenement.

goede kwaliteit en keurig bezorgd.

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen.

Fantastisch boeket

Ik ontving een foto van de ontvangers van het bezorgde boeket, het was een prachtig plukboeket, precies zoals ik had verwacht en op de foto was weergegeven. Dit is bij andere websites weleens anders geweest! Helemaal tevreden.

Snel en mooi assortiment

Zag eruit zoals ik gezien had op site

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Ruime keuze uit mooie boeketten

Love it

I order always from dubai for my friends and love the quality Insta: Ken_doll_dubaiii

Bezorging altijd goed! Bericht dat het bezorgd gaat worden en een berichtje dat het afgeleverd is!

Super de verjaardag van me oma ontbreekt als ze geen mooi boeket haf

Het was een prachtige groot boeket me oma was er erg blij mee. De wijn denk ik ook wel. Super bedankt

Veel te duur!

Ik heb de afgeleverde bos gezien. Op de markt koop je die voor een derde van de prijs. De bijgeleverde vaas kan dat niet goed maken. Raar dat ik een verzoek krijg om mijn beoordeling aan te passen. Daar is geen enkele reden voor.

Niet afgeleverd!

Erg slecht. Na drie dagen is de bos bloemen nog steeds niet afgeleverd, terwijl de ontvanger 3 dagen aan een stuk thuis was. En dat terwijl ik een van de duurdere bossen geselecteerd had. Nu ga ik zelf een fatsoenlijke bos bij haar afleveren want op de service van Topbloemen kan ik totaal niet rekenen.

Makkelijk en mooie boeketten

Prachtig boeket!

Mijn ouders kregen een prachtig boeket. Heel tevreden zijn we met het boeket van topbloemen!

Prima, mooie boeketten

Handige webshop voor de bloemen. Gebruikersvriendelijk

Echt goed boeket zoals ik verwacht had.

Keurig op de hoogte gehouden of het werd bezorgd.

Top bloemen doet zijn naam eer aan. Prachtige boeket besteld De ontvanger was er erg blij mee

Is volgens verwachting

Ook de wijziging op het kaartje is nog mooi aangepast. De ontvanger was ook zeer verrast.

Vandaag bestelt & gister geleverd :)

Topbloemen, geweldige selectie & wereldwijd te bestellen

Top geregeld

Mooie bos bloemen en op tijd bezorgd

Op tijd, mooie bos bloemen die overeenkomt met de getoonde bestelling

Vlot besteld, op tijd bezorgd zoals getoond in de bestelling.

Prima verzorgd

Van bestelling tot bezorging uitstekend verzorgd.

TOP bloemen doet haar naam eer aan!

Prima website om bloemen te regelen. Zelfs binnen 24 uur!

Gewoon zeer tevreden

geweldig

Traag

Hoewel ik mijn vraagtekens heb of dat boeket wel 42 euro ( zonder bezorgkosten) waard was, vond ik het hoogst ergerlijk dat het pas na 18.00 uur bezorgd werd. Topbloemen had dat moeten vermelden op de site. Als een echtpaar 50 jaar getrouwd is, is het onleuk als het boeket pas ‘s avonds bezorgd wordt. Ik was daar heel boos over. Men zou aan moeten kunnen geven of het voormiddag, middag of avond bezorgd miet worden. Ik was €50,00 euro kwijt, maar veel ergernis rijker

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire