ontvanger blij met de bloemen, dat is belangrijk

ontvanger blij met de bloemen, dat is belangrijk

Gerust gevoel om iets op afstand te geven.

Omdat wij een grote groep op Facebook zijn, bestel ik voor de mensen die een bloemetje kunnen gebruiken ( feest of juist verdrietig) graag bij topbloemen. De ontvanger is altijd zeer verrast! Heel fijn dat je zelf het boeket kan uitzoeken, en toch op afstand kan laten bezorgen!

Alles liep op rolletjes

Keuze, betalen, levering alles verliep zeer soepel

Over de dienstverlening positief, geen inzicht in het afgeleverde product

Ik kan geen beoordeling geven, omdat ik de bos bloemen niet heb gezien. Het zou leuk zijn als er een foto getoond werd van de afgeleverde bos. Het bestellen is niet moeilijk, en afleveren is netjes op de afgesproken datum gebeurd.

Tevreden met aflevering

Goed en op tijd afgeleverd, informatieve correspondentie. Weet alleen niet of de prijs in verhouding staat met de hoeveelheid bloemen in het stuk, het oogt wat karig.

Goed geregeld

Nvt

Super afgeleverd

Omdat het makkelijk en snel gaat

Mijn vrouw is zeer tevreden

De bos bloemen is prachtig! Mooie zonnebloemen

Vlotte bezorging. Prachtig boeket.

Zie boven.

Super snel bezorgd!

Top service! Erg mooi boeket!

top geweldig.

Het is fijn als je een email krijg dat je bestelling bij het opgegeven adres is bezorgd, en de ontvangster meteen opbeld dat ze een prachtig boeket heeft ontvangen.

De ontvanger was zeer tevreden.

De bestelling ging heel gemakkelijk. Op de afgesproken dag is het boeket bezorgd. Naar volle tevredenheid .

Alweer een mooie bos

Hele mooie boa die ik heb verstuurd.

Tot op heden heb ik goede ervaringen

Rita Wassink, de ontvanger, zei dat het een mooi boeket is

heel handig om te bestellen zonder om te kijken

De bloemen waren mooi op een foto gezien en waren netjes bezorgd

Wisselende ervaringen.

Al diverse boeketten besteld met wisselende resultaten. Ligt heel erg aan de bloemenwinkel hoe het boeket eruit komt te zien.

keurig verzorgd

Al mijn bestellingen zijn keurig verlopen Niets op aan te merken,

Correcte aflevering

Snelle handeling netjes

Prima gedaan

Ze waren super blij met de bloemen. Perfect zelfs.

Altijd top

Bloemen bij voordeur gezet

De bloemen zijn bij de voordeur gezet toen er niemand thuis was. Dit vind ik niet netjes. Bij de buren bezorgen was beter geweest. De bloemen hebben nu de hele nacht buiten gestaan omdat de bewoners savonds door de achterdeur hun woning binnen gegaan waren. Vervolg: Topbloemen heeft excuses aangeboden en ik heb een tegoedbon van 7.50 euro gekregen. Ik pas mijn review cijfer daarom aan van 2 sterren naar 4 sterren.

Mooi boeket, goed afgeleverd.

Mooi boeket, goed afgeleverd.

Onze schoondochter was erg enthousiast en tevreden over de bloemen

Goede ervaring en met de bezorging en de versheid van de bloemen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire