top

deskundig, positief en correct.

Der naam TOPBLOEMEN is waar gemaakt

Omdat de kwaliteit prima is, en de ontvanger er blij mee was.

Mooie bos bloemen

Snel bezorgt

Te kleine bos bloemen

Gisteren de bos bloemen live mogen bekijken. Leek in niets op de grote bos van de foto Vandaag door topbloemen gebeld en afgesproken dat er een nieuwe bos bloemen wordt afgegeven. Deze ziet er een stuk beter uit en lijkt nu wel op de foto uit de bestelling. Prima opgelost zo!

TOP bloemen

Van de ontvanger gehoord super mooie bos uit Epe

Goede zaak! Top

Toppie ben erg tevreden met wat jullie doen verzendingen waren goed en de bloemen top. Ga zo door! Bedankt.

Mooie Bos, echter op dag 2 is driekwart verwelkt

bestelling, aflevering allemaal prima in orde echter de meeste bloemen zijn al verwelkt op dag 2. Voor het betaalde bedrag best wel een teleurstelling.

Prima service en bestellen is eenvoudig

Alles is prima verwerkt en op de afgesproken dag geleverd. Is een aanrader.

Ik zag de bloemen liggen vóór de kist.

Ik ben heel tevreden over de samenstelling van het boeket.

Alles goed, zoals het hoort te zijn

ik heb goede ervaringen. alles is keurig volgens bestelling verlopen. Netjes op tijd en het boeket is precies het boeket wat op de website stond.

GeweldiG

Mooi boeket en op tijd bezorgd

Het bestellen was eenvoudig, maar weet niet hoe het afgeleverd wordt.

Mijn ervaring is als volgt:op 12 febr.j.l. ontving ik een boeket + vaas via top bloemen op mijn revalidatie adres: Kasteellaan 2 te Waalwijk. Dat zag er geweldig uit. Op17 juni ontving ik op hetzelfde adres een boeket + vaas met heel veel groen en 6 pioenrozen in de knop. Hiervan is er na 7 dagen eentje open gegaan en de rest werd bruin inde knop. Kortom, ik was zeer ontevreden. Toch heb ik nog een bestelling geplaatst, al is mij niet bekend hoe of het afgeleverd is. Mijn advies aan jullie is: informeer ook eens bij de ontvanger hoe of ze het een en ander ervaren. Met vriendelijke groeten, Ger van de Ven

Prima website en gebruikersvriendelijk. Goede service!

Website is gebruikersvriendelijk en ik heb de bloemen gezien via app. Prima service!

tevreden

Het hart was gevuld met mooie bloemen.

Prima in orde

Helemaal tevreden

Zie onder

Gemakkelijk en betrouwbaar

Alleskeurig

Geweldig!

Dit is de eerste keer dat ik bloemen besteld heb via het Internet en via Topbloemen.nl. Ik ben erg tevreden hoe alles gegaan is. Voldoende informatie i.v.m. bestelling, levering enz. En...mijn schoonzus was heel erg blij met het boeket. De bloemen zijn prachtig! Geweldig! Dus, heel erg bedankt!

Bloemen hingen na 1,5 dag

De bloemen hingen al na 1,5 dag! Nooit meer topbloemen voor mij!

Fris boeket en keurig verzorgd en bezorgd.

Al vaker heb ik Topbloemen ingeschakeld en ben zeer tevreden.

Topbloemen waren TOP

in één woord TOP. bloemen besteld en keurig afgeleverd. Dank daarvoor.

is jammer genoeg deze keer negatief

De bestelde grootste bos zonnebloemen kwamen aan op het adres met hangende koppies. En dat bleef zo, ondanks juiste afsnijding van de steel. En er zat veel groen bij. Het viel mij bij ons bezoek heel erg tegen. Het uitgegeven bedrag was (volgens mij) rond de 30 euro

Een mooi kleurrijk boeket

Zoals beloofd werd op de foto was het een kleurrijk boeket. Mooi op tijd bezorgd.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire