PRACHTIG als het de afbeelding / foto is die u gestuurd.heeft.

Is voor herhaling vatbaaar. Om weer een bestelling te doen. Dank voor de service.

Super geregeld

Snelle levering prachtige bloemen

Was onzeker over levering op camping Dus contact gehad super goed geholpen En alles is netjes afgeleverd

Prima. Mooi boeket, op tijd bezorgd. Niets op aan te merken.

Mooi boeketten

Goed op tijd bezorgd

Tevreden

Het bouquet vind ik niet altijd even mooi, maar er wordt heel vaak optijd bezorgd.

Een XL bos bloemen besteld

Grote bos bloemen besteld voor m'n ouders, 30euro voor betaald en je krijgt een erg matig bloemstukje erg jammer, nadat ze contact met me hebben opgenomen en een extra bloemstuk opsturen vind ik het netjes dat ze het zo hebben opgelost. de waardering aangepast van 3,5 naar 5 sterren

Top bloemen maakt zn naam waar

Super mooie bos en goed ontvangen!

Prachtige bloemen, op afgesproken dag afgeleverd. Goede communicatie met de klant.

Prijs /kwaliteit van de bos bloemen was top. Ik vindt het fijn om op de hoogte gehouden te worden van hel leveringsproces en dat ging prima.

Makkelijke site

Makkelijk te bestellen duidelijk.website

Altijd geweldig

Heb al verschillende keren bloemen besteld zowel privé als zakelijk, tijd een mooi vol boeket, gewoon top!!!

Heel goed en goed bezorgd

Mooie bloemen.

prima afhandeling van mijn bestelling

voor zover ik nu kan nagaan is mijn bestelling in prima staat afgeleverd.

Ik heb de bloemen gezien die verstuurd zijn.erg mooi

Ik ben Zeer tevreden en de bloemen Waren ook zoals het plaatje

Makkelijk site Snelle bezorging Alleen jammer dat je niet een plantenbakje kan bestellen

Geheel volgens wens verzorgd

Zoals gebruikelijk op een mooie tijd en heel goed verzorgd verwerkt en afgeleverd

Prima service en toegankelijke website

Fijn dat je een bericht krijgt wanneer het boeket is afgegeven en ook netjes dat je op de hoogte wordt gebracht als het boeket bij buren is afgegeven. In het bericht wordt zelfs het nummer van de buren vermeld!

Snel en goed

De bloemen zijn snel en goed geleverd.

Gemakkelijk te bestellen, ruime keus; je wordt goed geïnformeerd ( terugkoppeling). Bezorgkosten heel schappelijk.

Op tijd geleverd. Ga ervan uit dat het een mooie bos bloemen is, die minimaal 1 week blijft staan

Zie bovenstaand

Op de dag zelf besteld en geleverd.

Altijd goede ervaring met topbloemen. Altijd verse bloemen en op tijd bezorgd!

Kwaliteit en snelle service.

Prachtig boeket geleverd Topbloemen levert kwaliteit Snelle levering Komt afspraken na

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire