zeer tevreden

goede service

Alles is prima.

Hartstikke tevreden over jullie bedrijf

Makkelijk te bestellen op jullie website en snelle bezorging zonder problemen. Hartelijk dank

Levering en bloemen uitstekend!

Toppie

Het is helemaal goed verlopen netjes gebracht en mijn zus was er heel blij mee ze vond het een mooi je plant dus niks op aan te merken m.v.g. jaap

PRACHTIG!!! bos!!!!

zeer tevreden!

Alles oke Top gewoon

Goede ervaring

De ontvanger was zeer tevreden over t boeket...in haar woorden t was prachtig...

Mooi boeket

Mooi boeket bloemen en netjes afgeleverd

Snelle bestelling, prima levering, mooie boeketten.

goede service

Prachtig boeket bezorgd.

Kan feitelijk niet beter!

Handig, eenvoudig, vertrouwd, snel en nakomen afspraak.

Fijne site!!

Altijd super tevreden over Topnloemen!!!

?

Normaal krijg ik beticht van jullie dat er geleverd is maar nu niet Ik heb gevraagd of ze het goed ontvangen hadden maar nog geen beticht van ze gekregen dus ?

Prachtig boeket

Ik had gevraagd om roze bloemen, en dat is super geregeld.

Tevreden, maar kaartje ontbrak

Makkelijk bestel proces en netjes op tijd bezorgd. Echter ontbrak het kaartje waardoor de ontvanger niet wist dat het van mij kwam, erg onhandig...

Altijd kwaliteit

Iets minder

Ik kreeg geen mail of niets vond ik een beetje raar na mijn belletje zeiden ze je e-mail adres is niet helemaal goed staan 2 t in hotmail dat weet je toch wel dat dat 1 moet zijn nu krijg ik toch ook een mail maar volgens de telefoniste is alles op tijd bezorgd dat is het belangrijkste

CHAPEAU

Dik tevreden over de hele gang van zaken. De bestelling, bericht dat boeket bezorgd gaat worden maar vooral het bericht dat de bloemist het boeket op het afgesproken adres heeft afgeleverd.

Bedankt

Voor de snelle afhandeling

Super snelle sevice

Super snelle service, goede communicatie

Prima en snelle bestelling

Top!!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire