Matig

Voor het bedrag dat met het boeket gemoeid was, een beperkt gevuld boeket. Best teleurstellend. Volgende ronde dan toch maar zelf ervoor inzetten dus reizen en km 's maken

Geweldig, top!!!

Zeer goede service.

Prima! Betrouwbaar

Dik tevreden

Inderdaad altijd top!

Makkelijk en altijd top geregeld

slechte ervaring voor de tweede maal

Omdat de eerste maal een zeer slechte kwaliteit was geleverd, kreeg ik het bedrag van de aankoop terug. Prima dus. Ik ging voor dezelfde persoon een nieuw boeket bestellen, op het plaatje een prachtig boeket. Het werkelijk geleverde LIJKT er NIET op. Dit is uitermate goed opgepakt door de klantenservice. Een kortingscode gekregen. En het wordt tot op de bodem uitgezocht bij de bloemist! Prima. Zeer tevreden. Hopelijk komt dit niet meer voor. Niet prettig voor de klant, maar zeker ook niet prettig voor Topbloemen!

De bestelde bloemen werden ook geleverd

Makkelijk en snel besteld en geleverd! Top!

Makkelijk en overzichtelijke webshop,scheelt hoop stress!

Snel, duidelijk, mooie bos bloemen.

Top bloemen met een top service!

Mijn ervaring tot nu toe is nog steeds TOP! Ga zo door ajb!

IK BEN TEVREDEN

DE BOEKET BLOEMEN WAREN GOED BEZORGD. IK HOEF NIET MEER NAAR DE BLOEMEN WINKEL . ONLINE GEREGELD EN IK BEN TEVREDEN . DE ONTVANGER WAS GELUKKIG MET DE BOEKET BLOEMEN . DANKJEWEL !!!!

Alles volgens bestelling

Top geregeld bij Topbloemen. Je krijgt wat je besteld. Wordt op de hoogte gehouden mbt de aflevering en ook als het afgeleverd is. Gewoon super goed.

Goed geholpen , duidelijk, goeie kwaliteit

Prachtig boeket, snel geleverd!

Makkelijk besteld en het prachtige boeket is snel geleverd, wat wil je nog meer :-)

Een heel goede service

Ik heb kontakt gehad met de ontvangsten. Ze was tot tranen toe geroerd, zo mooi vond ze het!

Op tijd, netjes en duidelijk qua info

Altijd netjes en blijf op de hoogte qua bezorging. Krijg lof en foto meestal van de geadresseerde. Ze zijn tevree en dankbaar dus Dat is toch waar het om gaat

Kei goed

Mooie bos bloemen, op tijd gebracht

Makkelijk bestellen en goede kwaliteit bliemen.

Netjes en doen wat ze beloven.

Goed en netjes. De bos zag er echt uit, zoals op foto. Toppie gedaan allemaal.

Alles goed geregeld. Mooi boeket.

Mooie bloemen, op tijd geleverd.

Prachtig boeket!

Het kaartje lag een dag later bij de ontvangers in de brievenbus

Prima firma

een leuke bos voor een leukemeid!

Een mooi bos gemengde bloemen besteld en het werd ook op tijd afgeleverd. Prima! Voor herhaling vatbaar! Ik bestel vaker via topbloemen.nl

Goed!

Dank voor de goede aflevering van de opgegeven bestelling!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire