Mooie verse bloemen en snel bezorgd

's Avonds besteld en de volgende ochtend al bezorgd. Het boeket zag er precies als op de foto uit. Idd top

Het huwelijkskaartje vergeten!!!

Bloemen waren prachtig, maar het kaartje zat er niet bij, dus afzender niet bekend!!

uitermate tevreden!

Ik heb inderdaad de bloemen niet zelf gezien, maar de organsatie was uitstekend. Voor al het bericht dat de bloemen waren bezorgd. Met vriendelijke groet, Margret Dekker

Goed en vertrouwd bedrijf,!

Meerdere keren een bestelling gedaan, altijd keurig op tijd. Goede kwaliteit bloemen. Fijn dat je bericht krijgt, als de bloemen bezorgd zijn. En als er iets niet helemaal goed is gegaan, wordt dat keurig opgelost,!

Prima service, maar het kaartje ontbrak

Jullie leveren altijd een prima service, maar bij de laatste bestelling was het gissen voor de ontvanger van wie de bloemen afkomstig waren. Er was wel een kaartje met tekst besteld, maar dat is niet meegekomen. Het betreft bestelling 68273518

Prachtig boeket bloemen en prima service

Prachtig boeket bloemen afgevelerd bij mijn vriendin. Keurig op tijd en goede kwaliteit.

Snel bezorgd en zag er prachtig uit op de foto

Einde ochtend besteld en om 17.30 keurig bezorgd ( bij de buren ). Fijn ook dat je een update krijgt dat bestelling is bezorgd op een ander adres. Later die avond berichtje van daadwerkelijke ontvanger gekregen dus is helemaal goed gekomen.

Goede kwaliteit bloemen en op tijd bezorgt

Mooie bloemen, goed bezorgd en ik werd goed geïnformeerd

Het bestellen ging makkelijk, ik werd goed op de hoogte gehouden van de bezorging, de bezorging was op de juiste dag en het boeket voldeed aan de verwachtingen

Slecht!

Levering niet op de juiste wijze gebeurd!

Goede service en zeer mooie boeketten bloemen

Voldoet aan verwachting

Mijn cijfer 10 geeft aan dat ik tevreden ben over de informatie tijdens het bestellingproces en aflevering van de bloemen. Heel duidelijk! En de bloemen zijn van goede kwaliteit.

Prima ervaring

Bestellen gaat vlot, en levering keurig op tijd. Bloemen waren mooi.

Mooi boeket precies zoals op het plaatje

Handige verpakking in doos met koorden en water, bloemen vers en van goede kwaliteit

prachtig boeket....

bestelling ging makkelijk, zeer mooi boeket, goede informatie over de voortgang

Heel erg goed,mooie boeketten of bloemstukken.

Ook op tijd. zeer tevreden!!!!!!!!

Super goed

Ik ben echt blij

goede site, duidelijke bestelmethode en mooi boeket.

De bezorging bij de buren was een goede actie, maar op bezorgadres was geen bericht achtergelaten. We dachten dus dat het boeket niet was gezorgd. Totdat ik als besteller pas om 19.10 uur een mailtje kreeg van aflevering bij de buren van geadresseerde. Ik heb dus zelf aan geadresseerde laten weten dat de buren het hadden aangenomen. Het is dus wel goed gekomen!!!

Super geregeld

Op dezelfde dag van bestellen (zaterdags) op tijd bezorgd.

Mooie verse bloemen.

Snelle afhandeling.

Op tijd!

Op tijd geleverd en hoewel niet precies als op het plaatje, was de ontvangster er blij mee.

Boeket zoals op de foto, netjes bezorgd

Correct en na mijn aller tevredenheid.

Voor het eerst geprobeerd, vrij eenvoudig te bestellen via de website. Heel tevreden, en zou het aanbevelen aan een ieder die iemand een bloemetje wil geven. Super!

Verzoek wordt niet nagekomen!

Tijdens de bestelling gevraagd of de bloemen tussen 10 u - 12 u bezorgd konden worden omdat de ontvangers 's middags niet thuis zijn omdat ze dan feest hebben. Onze dochter vroeg hen tijdens het feest of de bloemen waren aangekomen. Niet dus, dat was dus mooi voor schut. Nu blijkt dat de bloemen diezelfde middag om 15.55 u bij de buren waren afgegeven. Dus geen goede service! Ik zou jullie willen adviseren dat wanneer een verzoek niet ingewilligd kan worden dat er dan contact met de klant opgenomen wordt om samen tot een oplossing te komen!

geweldig

volgens de ontvanger heel mooi!

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire