Gewoon top

Gewoon snel makkelijk en eenvoudig geregeld.

Precies wat ik ervan verwachtte. Fijn dat er nog even nagebeld werd of het adres wel goed klopte, want een streepje bij het huisnummer geeft problemen bij de opgave.

Vond foto mooier dan werkelijkheid

Bestelling gord Bloemen minder mooi dan op de foto veel groen

Mooie bloemen en goede service

Geweldig!

Ik werd op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. De bloemen waren volgens de ontvanger prachtig. Mijn ervaring met Topbloemen is altijd uitstekend. Vandaar dat ik alleen bij deze webshop bestel.

heel goede ervaring

al jaren ben ik klant van Topbloemen.

Keurig op tijd bezorgd.

prettig om op deze snelle wijze iemand blij te kunnen maken met mooie bos bloemen.

alles correct afgehandeld.

Degene die het boeket kreeg was zeer te vreden.

satisfied

Honestly I couldn't see what the bouquet looked like, but the person who received it was very happy. So I'm sure it was so beautiful. Thank you very much.

prima bedrijf!

Prachtige bloemen, precies volgens afspraak

Tevreden! op tijd bezorgd op de begraafplaats, dat is belangrijk!

Tevreden

kreeg een app met foto van het bouquet, en het zag er prachtig uit. ontvanger tevreden, ik tevreden.

Makkelijk en snel geregeld

Alles is overzichtelijk, de bestelling kon snel worden geplaatst en de ontvanger was er heel blij mee.

Goede site, makkelijk te bestellen en af te rekenen

De site is overzichtelijk en het is makkelijk om een mooi boeket uit te zoeken. Eventueel nog wat extra's erbij in de zin van een kaartje of chocolaatjes of wijn. Heel leuk.

Prima geregeld

Mooi op tijd binnen en prachtig boeket

Makkelijk te bestellen. Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Zie boven. Topbloemen hield zich in alles aan haar beloftes. Ik heb het boeket zelf niet gezien, kan daar dus geen oordeel over geven.

Punctueel afgeleverd

Afgeleverd zoals gevraagd.

Prachtig boeket! Zoals altijd correcte afhandeling, waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden van het hele traject.

tevreden

Ik ben tevreden

Prachtige bloemen

Jullie leveren snel en een goede kwaliteit van de bloemen

Mooie bloemen staan erg lang

Jammer dat ze zo laat bezorgd werden Was naar een bedrijf maar werd pas kwart voor 6 geleverd gelukkig was hij nog aanwezig

Wij zijn tevreden met onze bestellingen bij Topbloemen de ontvangers zijn steeds weer blij verrast.

Zelfde dag geleverd

In de ochtend besteld en in de middag is geleverd.

TOP!!!

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire