waar het bezorgd is is goed gekomen

de fam. heeft een foto gestuurd zag er mooi uit

Uitmuntend!

Boven verwachting heel netjes en vroeg afgeleverd! Deze bloemist is zeker aan te bevelen!

Doen wat men beloofd!

Betrouwbare leverancier die op de afgesproken tijd prachtige boeketten bezorgd

Zoals altijd verse bloemen.

Het was weer een mooi boeket. Alles geheel volgens afspraak. Volgende keer weer bij Topbloemen bestellen

Prachtig

Mooie bos bloemen, En op tijd bezorgd

matig

ik heb de grootse bos bloemen gekocht , doch was matig

Prachtig boeket, keurig op tijd bezorgd.

Maak redelijk vaak gebruik van Topbloemen; nog nooit een tegenvallende ervaring gehad.

Boeket bij buren afgeleverd, maar alles goed gegaan.

Heel goed verzorgd en fijn boeket

Heel fijn verzorgd en mooi boeket en heel goed op tijd

Mooie bloemen en op tijd.

Altijd op tijd geleverd en mooie bloemen.

Zeer verzorgd, stipt en prachtig!

Sinds een aantal jaren maak ik gebruik van deze zorgeloze dienstverlening. Altijd worden de bloemen stipt op tijd bezorgd. De ontvangers reageren haast onmiddellijk en vol blijdschap. De bloemen zien er prachtig uit. Zelfs de verpakking lokt blijde reacties uit!

Dit keer betere bloemen geleverd

Tevreden klant

zeer slecht

Dit is de tweede keer dat niet het door mij bestelde boeket geleverd wordt. Ik heb dan ook besloten geen enkel boeket meer te laten bezorgen door Topbloemen. Zelfs na melding dat het niet in orde ws klopte het nog niet. U hebt nu het voordeel van de twijfel gekregen en het is nu fini.

Keurig

Keurig verzorgd

Altijd een een mooie ,verse bos zorgvuldig samengestelde bos bloemen

Zie voorgaande tekst

Fijn om een bloemetje op te sturen via deze website.

Mooie bloemen,wel een afwijking als op de afbeelding,maar netjes op tijd afgeleverd,en iemand blij gemaakt.

Zeer tevreden.

Zoals we gewend zijn.

Zeer te vrede

Zeer te vrede

Prachtig boeket

Mijn vriendin was er erg blij mee

Dankbare ontvangers

Supersnel

Bloemen en flesje wijn laten bezorgen op een feestje waar ik helaas niet bij kon zijn. In de ochtend had ik de bestelling geplaatst en rond elven was er al bezorgd! Aangenaam verrast snel. Dank jullie wel.

prachtig boeket

Mooie bloemen en keurig op tijd bezorgt.

Geen problemen, alles naar wens.

Vanuit Frankrijk bloemen besteld voor mijn jarige schoondochter, ontving een vrolijk bedankje via de app. Tip : ik had pioenrozen besteld. Soms komen die niet allemaal of moeizaam uit. Mijn bloemist vertelde me dat de bloemen in knop soms bespoten worden waardoor de blaadjes wat aan elkaar kunnen kleven. Even een lauwwarm vochtig doekje erover en het eventuele probleem is verholpen. Misschien een idee om dat bij de bloemen te vermelden ? M.vr.gr.

Prima geregeld

Zag er goed uit

Supergoed

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire