Supergoed

Last minute besteld èn toch op tijd bezorgd!

Een prachtig plukboeket voor mijn zusje en zwager besteld t.g.v. hun huwelijksdag. Wat fijn dat de bloemen (ondanks de late bestelling) toch nog op tijd afgeleverd zijn.

Goed verzorgd , mooi boeket.

Oké

Altijd tevreden ontvangers.

De ontvangers van mijn verstuurde boeketten zijn altijd tevreden. Dan ben ik ook tevreden.

ja gewoon prachtig

waarom top bloemen?? verschikkende redenen. dit keer geen vaas, geen kaartje, scheelt in de kosten, nu boeket eva en 1 maatje groter, wederom echt een prachtig boeket je ziet ook dat het goede bloemen zijn die niet na 3 dagen kreupel liggen, lekker thuisbezorgd en met de steeltjes in een bakje water, erg goed op gelost Nog een plus punt van topbloemen, men houd rekening met de klant kreeg met moederdag een mail, bloemetje voor moeder of zoiets, leuk en aardig maar ik heb daar helemaal niets mee, voor mij geen vaderdag moederdag of wat ook, dat gaf ik aan bij topbloemen, kreeg antwoord terug dat ze daar rekening mee zouden houden , geef maar aan was het antwoord, mooi gebaar Ik ben gewoon iemand die meer houd van verrassing spontaniteit, lekker gek doen en bestellen Dus topbloemen helemaal TOP

lukt altijd

Heel goed.

Het wordt altijd prima geregeld.

Prachtig boeket zoals op de foto Komt afspraken goed en houdt je uitstekend op de hoogte

Prima en snelle bezorging.

Boeket was prachtig. Foto van de ontvanger gekregen. Prachtige bos bloemen en snelle bezorging.

Top klasse

Altijd mooie bloemen elke keer weer

Topbloemen doet haar naam eer aan! Ik had een zomerboeket besteld en mijn jarige vriendin kreeg het boeket netjes op tijd en ook nog eens exact zoals stond afgebeeld! De bloemist heeft zijn werk dus ook goed gedaan. Vriendin was er zó blij mee en ik dus ook. Perfecte service en communicatie. Graag weer!

Goede berichtgeving over bezorging

Over het boeket zelf kan ik geen review geven want dat is mij niet bekend. Het terugkoppelen van de planning bezorging en over het bezorgmoment zelf verliep uitstekend.

Snelle service, goede kwaliteit

Helaas iets te vroeg geleverd maar is goed gekomen via de buren.

Mooie bos bloemen.

Prachtige bos bloemen geleverd

Als dankjewel een bos bloemen laten leveren bij mijn moeder. Ze stuurde gelijk foto’s door en was zeer blij met de mooie bos.

Prima geregeld

Prima geregeld

Boeket week af van bestelde. Leek niet op plakboeken.

Er zat ook veel groen in. Personen aan wie het gestuurd is waren er wel blij mee.

uitstekend zoals gewoonlijk

mooi keuze om diebare mensen te verassen en werden blij verast en dat is wat belangrijk is. ze vonden het boeket prachtig . ik vind het ook goed dat je blijft op de hoogte en weten wanneer de bloemen zijn afgelverd

Snelle bezorging! Mooi boeket

Keurig

Mooi bos bloemen, en op tijd afgeleverd, zijn heel tevreden. Bedankt Top bloemen.

TOP

Altijd keurig netjes op tijd !!!

alles volgens afspraak

Heel positief,kom terug

Besteld,betaald en geleverd en op de hoogte gehouden van levering.

Top!!

Heel goed.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire