Fantastische levering

Boeketjes was naar mijn mening voor 25 euro iets aan de matige kant.

De website, de bestelprocedure en de levering zijn allemaal meer dan prima. Echter vond ik het jammer toen ik een foto van het boeketje kreeg opgestuurd, van de desbetreffende persoon naar wie het bloemetje ging. Het boeketje vond ik voor 25 euro aan de kleine kant, waarbij er rozen in zaten die naar mijn mening ook al iets te uitgebloeid waren. (Ik had hierbij gekozen voor de optie, dat de bloemist zelf een boeketje mocht samenstellen)

Goede ervaringen met jullie. Top.

Toppy

De ontvanger was reuze blij met het mooie boeket , sochtends bestelt en s ochtends afgeverd geweldig

geweldig

Geweldig, is zeker aan te bevelen!!! heb al een paar x zo geregeld.

Prima!!!!!

Alles volgens afspraak en een prachtig boeket.

Niet geluisterd

Gevraagd om zo vroeg mogelijk te bezorgen kwam pas laat op de ochtend heeeeeel jammer Volgende keer een ander.

top!

Het boeket voor mijn jarige zus was beeld-schoon

Goede service en mooie bloemen

Uitstekende service

Alles is volgens wens verlopen

Topbloemen is uitstekend!

Vlotte levering en prachtige bloemen die wel 2 weken blijven staan! Helemaal top!

Meerdere malen al bestellingen gedaan, en altijd tevreden

Gewoonweg Top.

Fijne levering zoals afgesproken. En belangrijkste is de bloemen zijn inderdaad Top bloemen. M'n meisje was heel blij met ze. Top.

Bestellen gaat super makkelijk; je wordt op de hoogte gehouden over je bestelling en (vind ik het belangrijkste) je krijgt een mail als de bestelling is bezorgd.

Het is zo makkelijk om via Topbloemen een boeket te bestellen. Zeer tevreden.

Prima verzorgd en snel!

Heel mooi gemaakt! Ben zeer tevreden

Alles is prima gegaan

Alles was prima verzorgd

Geweldig goed

Fijne site en goede bezorging. Kwaliteit prijd, helemasl goed

Zelfde bos als op de foto dus top

Tijdig bezorgd en bos als op foto

Altijd goed

Plaatsen van een bestelling gaat makkelijk en snel, tijdige bevestiging van de bestelling en aflevering daarvan. Prettig dat ook altijd wordt doorgegeven wanneer en waar de bestelling is afgeleverd.

Bestelling en kwaliteit uitstekend

Bestelling en kwaliteit uitstekend

Altijd goed en prima op tijd.

Duidelijke website, mooie boeketten en de bezorging verloopt altijd goed. Wordt prima op de hoogte gehouden van de bezorging.

Als gewoonlijk was alles weer prima voor elkaar.

Perfect !

Alles goed verlopen, geen enkel probleem.

Het was een prachtig boeket.

Zowel de service(zoals de bezorgtijd), als het boeket waren uitstekend verzorgt.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire