Goed gelukt mooie goede kwaliteit bloemen.

Prettig!

uitstekend

mijn ervaring is dat de bloemen heel mooi waren en de bestelling op tijd was en goed verzorgd was.

mooi boeket,snel bezorgd.

prima!

5 sterren verdiend.

is prima.

mooie verse bloemen bij de buren afgeleverd is goed gekomen.

Keurig op tijd geleverd

Prima verzorgd!

Mooi de ontvanger was er blij mee

Dat het boeket nog dezelfde dag werd afgeleverd

Ik kon kiezen uit vele boeketten maar helaas kwamen er nog véél kosten bij! Er wordt automatisch het middelste boeket aangegeven. Waarom niet van kleins af aan? Als ik aanbeveel zal ik dat ook zeggen.

Goede site en waar voor je geld

De ontvangerster was blij verrast met de mooie grote bos bloemen.

zeer goed, 2 uur na de bestelling bezorgd

erg goed, wel kleine bos voor grote prijs maar dat is tegenwoordig niet anders

Mijn moeder vond het boeket erg mooi.

Erg tevreden. Makkelijk te bestellen en boeketten zien er goed uit.

Bloemen netjes en op tijd bezorgd en zien er goed uit.

Bloemen netjes op tijd geleverd en zien er goed uit.

Alleen jammer dat er geen oranje rozen waren had meer oranje verwacht het zag niet zoals de foto Voor de rest was het netjes op tijd.

Helemaal top

Jammer dat het niet persoonlijk was afgegeven aan mijn dochter!!! Collega’s hebben het aangenomen en

Jammer dat het niet persoonlijk was afgegeven!! Collega’s hebben het aangenomen en achter in kantoor gezet!!!!maar zij was wel blij met de verassing ❤️

De ontvanger was erg tevreden,dus wij ook

Correcte bezorging, zelfs op een nog onbekend adres

Prachtige bloemen!

Ontvanger was blij verrast met deze mooie bos

Fantástisch!

Voor twee lieve mensen bloemen besteld. Bij allebei de volgende dag bezorgd. Topbloemen.nl houdt je als klant op de hoogte van het proces. Bij één van de twee bestellingen is het boeket bij de buren afgegeven. Daar krijg je direct een mailtje over. Ook bij de andere bestelling een mailtje dat het bezorgd was. Prima! Je geeft het uiteindelijk toch uit handen, omdat het ver weg bezorgd moest worden. Ik kreeg van beiden direct een telefoontje dat ze verrast waren door het prachtige boeket. En later ook nog een appje met een foto. Superleuk!

Gebruiksgemak van de site, goede levering en afhandeling maakt een tevreden klant.

Ik vond het lastig op de foto te zien hoe groot het boeket precies zou worden. Misschien dat de grootte van de bos bij de foto vermeld kan worden. Het uiteindelijke bedrag vond ik aan de hoge kant voor een bos bloemen.

Ik heb de bloemen gezien. Prachtig. Bedankt

Netjes bezorgt

Erg goed.

Makkelijk bestellen, bevestigen en feed back na aflevering.

Geweldige service

Goede service, snel geleverd, mooi boeket. Met melding dat boeket afgeleverd is.

Het bestellen gaat makkelijk met genoeg mogelijkheden. Bloemen kunnen volgende dag geleverd worden, waarna je een bevestigingsmail krijgt, dat het boeket is afgegeven. Ontvangers waren er erg blij mee.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire