Klant vriendelijk

Geweldig geholpen ondanks ik een foute adres had door geven! Volgende werden er nieuwe bloemen gebracht naar het goeie adres! Mijn fout sorry! Maar bedankt dat 1 telefoontje genoeg was om de fout te herstellen! Mijn dank daarvoor! Mvg Dini

Mijn bestellingen zijn prima uitgevoerd

Informatieve site en duidelijke aanwijzingen om vlot te kunnen bestellen. Goede informatie ontvangen t/m de aflevering op afgesproken adres. De boeketten zijn mooi, maar kunnen nog wel iets artistieker (kleur) worden uitgevoerd......

Voldoet niet aan mijn verwachting

De plaatjes zijn niet waarheids getrouw. En er zit teveel groen in(zoals je vaak in een supermarkt ziet. ) Voor de prijs had ik meer verwacht. Vr gr Margo

Vlot te bestellen en prachtige bloemen

Mooi boeket en vlot te bestellen

Alles snel en goed geregeld.

Fantastisch mooi boeket!

Ontvanger was er erg blij mee.

Alles oke ze was er erg blij mee

Topbloemen en prima service

Bloemen zagen er mooi uit prima

Afgehandeld zoals beloofd

Goed geregeld

De jarige was zeer verrast en voelde zich in het zonnetje gezet. Hartelijk dank voor deze goede zorgen en bezorging. Ga zo door

Opdracht prima uitgevoerd

Mooie bloemen

De bloemen zagen eruit zoals op de foto en konden de volgende dag direct bezorgd worden.

Prima en op tijd geleverd.

De bloemen zijn altijd vers en op tijd bezorgd!!

De ontvanger was zeer enthousiast

Bestelling ging voorspoedig

Top bloemen en keurige afhandeling !!

Vaker online bloemen besteld, altijd goed mooie bloemen en altijd op tijd

Mooi boeket voor redelijke prijs

En mooi op tijd afgeleverd

Mooie bloemen en snelle levering

Goede ervaring, ga het vaker gebruiken

Thanks

Thanks

Ik had mooie bloemen besteld voor een klant van mij,ze was heel erg blij met haar cadeau.

Bestelling netjes op tijd bezorgd en bloemen zijn mooi.

prima, volgens verwachting

Vind het altijd een aanslag op mijn tijd om uitgebreide reviews te geven, maak hiervoor een uitzondering, prima verzorgde en bezorgde bestelling

te veel groen

balans bloemen en bladen niet optimaal

Mooi boeket

Maar het werd pas 16u bezorgd. smorgens rond koffietijd zou leuker zijn geweest. Maar Ja dat kan natuurlijk niet voor iedereen zo geregeld worden

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire