TOP voor Topbloemen.nl!

Gelukkig was mijn zusje thuis en pakte zij zelf het boeket aan toen dit bij haar werd bezorgd. Uit eigen ervaring weet ik hoe groot de verrassing is wanneer je zo’n prachtig boeket krijgt aangereikt. En het was zeker een prachtig mooi boeket door mijzelf geconstateerd toen ik de volgende dag, de verjaardag van mijn zusje, bezocht. Zij was er erg blij mee!

In een woord geweldig

Heb geen opmerkingen hier over alles wordt duidelijk en goed weergegeven ook als de levering plaats heeft gevonden.Zal zeker kenbaar aan bekenden en familie

Mooi boeket, werd goed ontvangen!

prachtige bloemen

Prachtige bloemen, dezelfde dag nog bezorgd

top

ongekend wat een flexibiliteit , super geregeld

Niet aangebeld

De bezorger van de bloemen heeft niet aangebeld maar de bloemen voor de deur gezet, en dit midden in de hittegolf.... je kunt wel raden hoe die bloemen er na 5 uur in de volle zon uitzagen. Ook was mijn opa onder de indruk dat we zijn verjaardag waren vergeten, omdat we geen kadootje hadden opgestuurd. Ronduit slecht

Top !!

Mooie bos bloemen en snelle levering !!

Alles perfect geregeld

Je wordt goed op de hoogte gehouden met je bestelling! En als het bezorgd is krijg je ook weer een mail! Wij vernamen van de familie dat het boeket erg mooi was!

Top geregeld en bezorgd

Makkelijk en vertrouwd geraakt dat alles naar wens gaat.

Fantastisch!

Voor Vaderdag mijn vader een mooi en fantastische schotel met bloemstuk laten bezorgen. Hij was stomverbaasd en belde rond 10 uur op om mij te bedanken. Heb gezegd dat ik hoop dat ik nog jaren hem bloemen mag laten bezorgen. Iedereen die binnenkomt vindt het bloemstuk mooi dus dank je wel Topbloemen voor dit mooie cadeau

alles is naar wens verlopen

het boeket is met warmte (30 graden) ontvangen. Hij was er blij mee!

prachtige bloemen in een handomdraai besteld en afgeleverd

Topbloemen biedt prachtige boeketten die voor een scherpe prijs snel en goed worden bezorgd. Makkelijk bestelproces, goede service: aanrader!

“Gewoon” gedaan waar voor betaald is

Bestellen gaat gemakkelijk. Reactie op boeket van ontvanger was zeer goed.

Super snel geleverd

Heel prettig !

Geweldig , mijn vriendin kreeg een prachtige bos en was er super blij mee !!!

Goed geregeld, altijd op tijd!

Top ervaring altijd bij topbloemen!

Mooi boeket

De ontvanger was zeer tevreden na het in ontvangst nemen van het boeket; echter toen in het zelf zag, vond ik het wel erg duur betaald!! Want het was niet het formaat wat ik op hoopte en wat het voorheen wel was. Maar goed, diegene die het boeket ontving was wel erg tevreden.

De ontvanger was tevreden dat is goed voor mij

Fantastisch mooi op tijd geleverd

Mijn ervaring is gewoon goed dit is mijn derde bestelling de orchidee en nog een andere plant staan er nog steeds goed bij. Daar ben ik heel blij mee .

Een goede verzorging en bezorging

Perfect bedrijf.Service prima en bezorgen ook altijd op tijd.

In deze drukke tijden ,je wil even een bloemetje versturen.dan is Topbloemen perfect.

Mooi boeket

De geleverde bloemen zijn prachtig. Topbloemen attendeerde mij erop dat er altijd verzendkosten zijn, de hoogte is afhankelijk van hoe snel je iets geleverd wilt hebben. Prima aanvulling vanuit topbloemen.

super levering

er wordt geleverd wat gevraagd wordt.

Prima afgehandeld

Goede communicatie en netjes afgehandeld. Verkeerde adres was mijn fout.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire