Makkelijk om te bestellen. Op tijd bezorgd,

Mooi boeket. Volgende dag al geleverd.

Goede service en levering conform afbeelding

Veel keuze en makkelijk online te bestellen. Het geleverde boeket is precies zoals omschreven. Klasse.

Super service en klantgerichtheid

Uitgebreid assortiment, goede kwaliteit en uitmuntende service. Erg fijn en een mooie verrassing. Iedereen bedankt dikke pluim

Goede bezorging

Bedankt voor de extra moeite om te zoeken naar de tuin met de beschrijving

Uitmuntend

Altijd mooi, goed verzorgd, altijd op tijd. Naar volle tevredenheid voor elke gelegenheid. Super. Fam Laurs.

Goedgekeurd

Prima oké

goed geregeld

TOP

Ik ben zeer tevreden en de ontvanger was zeer verrast.

Gemakkelijk en waar voor je geld.

Ik heb al verschillende malen besteld en tot volle tevredenheid. In vergelijking met een andere site, waar je bloemen kunt bestellen is topbloemen niet duur. Goede service en je wordt goed op de hoogte gehouden t.a.v. je bestelling. De keren, dat ik iets besteld had, waren de ontvangers zeer tevreden over de bloemen.

Was niet bekend met jullie maar ben erg tevreden met jullie service . Je krijgt veel info over je bestelling en dat is echt een pluspunt!

Snel , mooi en goed geprijsd.

Makkelijk te bestellen en goede kwaliteit

Echt top

Super tevreden waren prachtig de bloemen goede service

Echt top

Goed geinformeerd en tevreden over dag en tijd van levering !

Heb in eerste instantie geprobeerd vanuit Frankrijk te betalen met ANWB ICS Creditcard. Na 2 pogingen gestort en betaald met ING Ideal. Probleem vermoedelijk bij ANWB ICS i.v.m wijziging cq gebruik cijfercodes !?

Topbloemen is in één woord: TOP

Afgelopen week is er een boeket voor mij afgeleverd. Wat een service van de bezorger: super. Zeer vriendelijk en op en top klantvriendelijk. ik ben zeeeeeer te spreken over deze bezorger. hij rustte niet voor hij het boeket tot volle tevredenheid had afgeleverd (na 8 jawel 8 belpogingen bij de medebewoners van het appartement) bij een restaurantje onder het appartement. Kortom SUPER hartelijk dank. Ik meld me weer bij jullie.

ZOALS ALTIJD; SCHITTEREND .......

TOPBLOEMEN IS GEWOON TOP ......

Boeket zoals op foto !!!

Prachtig boeket, zoals op foto !!! Dank !!

Gemakkelijk, veel keus en goed verzorgd

Schoondochter was erg blij met het mooie verzorgde boeket

Weer super voor elkaar!

Ik ben heel tevreden met topbloemen. Een keer van de ontvanger gehoord dat het tegen viel, werd door topbloemen goed opgepakt door een tegoedbon waar het mij niet om te doen was maar wel dankbaar dat je serieus genomen wordt.

Mooie bloemen uiteindelijk bezorgd niet zo'n leuke klantenservice dame

Na een klacht kreeg ik een standaard berichtje wat niet juist was maar uiteindelijk oke met het antwoord

Top!!!!

Prima communicatie mogelijk, ruime keuze , op tijd geleverd, mooi boeket!!!

Uitstekend verzorgd.

Opdracht, uitvoering en bezorging met veel aandacht uitgevoerd.

Super tevreden

Vele malen boeketten bij jullie besteld en ik ben daar altijd heel tevreden over .

geweldige service

Mijn bloemen konden niet bezorgd worden omdat de bel van de ontvangster kapot was. En toen hebben ze haar gebeld voor een bezorgmoment op een ander adres. Geweldige service!

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire