Echter de communicatie dat de zender niet zijn identiteit wil aangeven is bijzonder vreemd in mijn ogen. Ik heb geen kaartje geschreven aangezien die separaat is verzonden. De tekst die wordt gecommuniceerd met ontvanger mag wel subtieler. Indien dit op deze wijze gecommuniceerd gaat worden met ontvanger, mag dat duidelijker worden aangegeven bij de aankoop. Verder prima qua levering en opmaak van boeket.

Tot de volgende bos bloemen !

top bloemen

top bloemen

Toppie

Heel, tevreden over de bos en over de service.

Topservice

's ochtends besteld en een paar uur later bezorgd!

Goede service. Op tijd geleverd. Helemaal tevreden.

opdracht perfekt uitgevoerd

ruime keuze, overzichtelijke website, redelijke prijzen, snelle service

Mooie bos wel wat uitgebloeide bloemen

De levering was zoals beloofd: bos was erg mooi! Maar er zaten helaas wel wat bloemen bij die al helemaal uitgebloeid waren. Dus op het oog prachtig, maar deze zullen nog maar een paar dagen (2 zijn al helemaal weg), mooi staan.

Nvt

Nvt

snelle service en topkwaliteit.

Een mooi boeket met een prima vaas erbij zorgt voor blije gezichten.

Fijn een bericht ontvangen bij buren afgegeven bloemen

Prima, mooi boeket en perfect op tijd geleverd

Heel tevreden, ontvanger was erg verrast en vond het boekwerk mooi.

Prima alternatief

Als men zelf niet in de mogelijkheid is voor een vers bosje bloemen te halen en persoonlijk te bellen. Is dit een prachtige met kwaliteit alternatief.

Topic 7

Altijd geweldige service

Ik bestel regelmatig en ik ben reuze tevreden dus echt een aanrader

Super service. Snel bezorgd. Mooie bloemen.

Mooi boeket

Boeket is mooi en precies zoals op de site

Jullie dragen met recht de naam Top Bloemen!n

Alles loopt en gaat zoals er 8s afgesproken! Alle complimenten! Prachtige boeketten!

Diegene die het bloemetje heeft ontvangen was er erg blij mee. Dus!

prima geregeld weer.

Prachtige bloemen, eenvoudig besteld

Het bestellen verliep vlot en eenvoudig. Ik werd van de levering op de hoogte gehouden. De ontvanger kon een e-card sturen om te bedanken. De bloemen waren prachtig

perfect uitgevoerd, maar info kan beter

Het bestelde boeket was mooi, zelfs precies volgens de foto. Ik vind het onprettig dat bijkomende kosten pas bij het afrekenen duidelijk worden.

Eerlijk gezegd vind ik dit heel irritant. Ik kan niets meer regelen of er wordt wel weer om ervaring gevraagd. Wat een gedoe!! Stop daar eens mee, dan vind ik jullie veel prettiger

Super goed geregeld

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire