super goed prachtig boeket bloemen. je krijgt wat je besteld

Korrekt en goed, ze informeren je Elfs aals de bloemen elders afgegeven zijn echt keurig

Klasse

Door googelen kwam ik op de site van Topbloemen.nl. De site was erg goed opgezet, overzichtelijk en een leuke keuze aan bijartikelen. Ik bestelde een leuke bos bloemen met vaas, felicitatiekaart en een doosje chocolaadjes voor mijn nicht die 89 jaar werd en van mij elk jaar op haar verjaardag bloemen of een bloemstuk krijgt. En ook dit jaar was ze erg verrast en blij met de bloemen en chocolaadjes ( die heb ik dit jaar voor het eerst erbij besteld ). Het is leuk, verrassend en toch ook heel apart om naast bloemen ook iets extra;s erbij te ontvangen. Van mij mag het assortiment chocolaadjes of koek, een snuisterijtje oid gerust worden uitgebreid. Veel klanten zullen daar net zo blij mee zijn als mij.

Helemaal TOP!!

Ik heb goede ervaringen met Topbloemen en dat zal altijd zo blijven. Nogmaals echt TOP!!

Precies wat ik had verwacht , naar wat ik had besteld.

Fijn op tijd geleverd en de ontvanger was er blij mee

Super goed

Heel duidelijk en goed geregeld allemaal

Krijg netjes bericht als de bloemen bezorgd zijn. Super gewoon Vriendelijke groet Tini de Heij-Visser

top

top rozen

Helemaal top

Helemaal top

Gewoon goed

Gewoon goed

Top kwaliteit/prijs

Top kwaliteit/prijs, continu geïnformeerd blijven van levering. Makkelijk bestellen.

Snelle aflevering!

Zelfde dag nog afgeleverd en dat kwam van pas. Verpakking was als gewoonlijk: degelijk. Of pioenrozen het lang volhouden met dit warme weer is maar de vraag.

Site werkt makkelijk.

altijd goed bezorgd en een mooie bos bloemen

Top voor Top bloemen

Top! van Top bloemen!!

Prima een heerlijke samenwerking

Een prima samenwerking met u zeer aan te bevelen

Goed verzorgd

Makkelijk te bestellen

De ontvangers waren er heel tevreden mee, en ik ben blij dat het op tijd is bezorgd

Betrouwbaar en op tijd

Makkelijk te bestellen, veel keuze, verschillende prijzenklassen, voor iedere gelegenheid.

Altijd kwaliteit.

In al die jaren ben ik slechts 1x teleurgesteld en dat werd direct verholpen. Dat geeft vertrouwen! Fijn bedrijf

Zeer goede en correcte uitvoering van de bestelling

Uit de controle, door Topbloemen uitgevoerd, bleek dat het huisnummer niet correct was. Na telefonisch contact is het misverstand verholpen door Topbloemen. Goede service.

Top dat het gelijk dezelfde dag nog wordt bezorgd.

Voldoende keuze, dus er zit altijd wel iets bij wat pasdend is.

Klacht

Mijn ervaring is, dat mijn klacht naar volle tevredenheid is opgelost!!!! Nogmaals dank Groet Blaas

Als altijd goed

Weer netjes op tijd bezorgd volgens afspraak. Boeket zoals bedoeld. Goed prijs en gemakkelijk te bestellen via de site en account.

Tevreden

De zelfde dag geleverd.....zeer tevreden.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire