Alleen maar positief !

Op tijd geleverd , feedback gekregen zoals is bezorgd top

zeer makkelijk om het e.e.a. te bestellen.

Het is zeer makkelijk om het e.e.a. te bestellen.

GEWELDIG

Zoals altijd keurig verzorgd. Prachtig boeket. Onze dochter was er heel erg blij mee.

Eenvoudig besteld en een mooi moment gekregen

Gebruiksvriendelijk Makkelijk en geen omkijken meer naar.Top.

Al vaker bestellingen gedaan bij topbloemen. Altijd prima afgewerkt!

Goede ervaring met topbloemen

Het kleine hart besteld netjes op tijd geleverd en zag er goed uit

Mooie bos bloemen en goed op de hoogte gehouden

Kon een goede keuze maken en de geleverde bos kwam overeen met voorbeeld.

Perfect bezorgd

Mijn moeder vond hele mooie zonnebloemen.

Een mooie bos

Een fantastische bos bloemen

Prachtige boeketten, altijd volgens afspraak geleverd!

Ruime keuze uit de mooiste boeketten, die de bloemisten eventueel creatief aanpassen. Ik kan er altijd van op aan dat de bestelling op tijd geleverd wordt, dat is een geruststelling.

Mooi boeket zoals besteld

Goede service bezorgd volgens afgesproken tijd. De geadresseerde was er heel blij mee. Staat nog steeds mooi in de vaas.

Erg tevreden over de service.

Van verwerking tot aflevering goed geregeld!

Kon nog snel een ander adres opgeven... Was snel geregeld!

Alles zoals aangegeven

Gewoon goed. Goede communicatie, werd goed op de hoogte gehouden tot na het be,orgmoment. Ga zo door.

Snel geleverd , mooi boeket. Precies zoals afgebeeld

Ik wilde iemand in het bijzonder graag dezelfde dag nog verassen met een mooi geurend bloemetje. En dat is dan ook gelukt! Super levering, goede communicatie & prachtig bouquet.

Goede Service van Topbloemen

Had een boeket besteld en kreeg deze van een bloemist uit Leidschendam echter de pioenrozen waren uitgebloeid. Na een melding bij de klantenservice heb ik de volgende dag een nieuw boeket ontvangen maar deze waren hetzelfde als de eerste ook uitgebloeid. Jullie service is echt top!! Maar ik zal denk ik niet meer bestellen als ik weet dat het van deze bloemist komt. Met vriendelijke groeten, Brenda de Bruyn

Zoals altijd weer een mooi boeket afgeleverd.

Van tijd tot bestel ik bij Topbloemen voor familie en vrienden bij een bepaalde gelegenheid een boeket, soms met vaas. Tot nu toe zijn de boeketten altijd op tijd bezorgd en krijg ik enthousiaste dankbetuigingen.Als ik zelf niet in de gelegenheid ben om op bezoek te gaan, wordt er een foto meegestuurd. Steeds komt het boeket overeen met het bestelde product. Annie

Mooie bos bloemen

heldere en makkelijke website

Website is overzichtelijk, makkelijk te gebruiken en met een aantal klikken kan je je bestelling uitbreiden waarmee nodig. Tijdens proces werd er duidelijke gecommuniceerd over de levering en na afleveren kreeg je ook een berichtje. Top service van Topbloemen

Altijd mooie boeketten en op de afgesproken tijd bezorgd.

Perfect geregeld

Perfect en de communicatie per email

de boeket zag er mooi verzorgd uit

De Boeket bloemen zag er erg mooi uit en op tijd bezorgd.dankje wel daar voor

Snel vanuit het buitenland geregeld!

Prachtig boeket, netjes verzorgd en op tijd afgeleverd. Dik tevreden.

Nvt

Nvt

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire