Buiten gewoon goede klanttevredenheid

Ik ga zeer zeker nog vaker bij u bestellen

Mooie bloemen en goede bezorging

Geheel aan de verwachtingen voldaan.

Super dat het op dezelfde dag bezorgd kon worden

Heel makkelijk Snelle service Ga er zeker vaker gebruik van maken

Prachtig boeket met pioenrozen! Helemaal tevreden! De bloemiste die het levert is fantastisch, elke keer weer! Chapeau Chez Monique...

Wij moesten diverse personen bloemen sturen op diverse adressen, dit is allemaal prima verlopen. Alleen bij het bestellen zijn er wel erg veel websites.

Decepcionada‼️

Jamás volveré a comprarles flores. Cuando la persona me envió una foto de lo que recibió pasé vergüenza. De un día a otro flores y hojas marchitas. Que decepción. No recomendable. Y tengo la foto.

altijd goed. verse bloemen en staan bijna 14 dagen

altijd goed verzorgd

Op de crematie waren 4 harten, 3 grote en die van jullie! Bijna iedereen was onder de indruk van jullie bloemstuk. Mijn moeder heeft hem mee naar huis genomen ! En hij pronkt nu op haar salon tafel !

De jarige, die jullie boeket heeft ontvangen was er erf blij mee. Feestelijk geheel!!

Perfect geregeld!

alles prima naar wens geregeld.

Perfecte service

Erg gebruiksvriendelijke site. Levering volgens afspraak. Boeket ziet er erg mooi en fris uit.

Allemaal goed geregeld.

Mooie website.

super.

altijd correct.

Topkwaliteit

Dat de bloemen mooi blijven en best wel lang meegaan

mooi boeket

Wel jammer dat bloemen na 18 uur bezorgd worden. Vorige keer ook gebeurd

Perfect geleverd. Zag er mooi uit

Zelf ook al een paar keer bloemen ontvangen. Mooi boeket.

Tevreden met boeket en levering

Tevreden met samengestelde boeket en levering.

was zeer goed

uw bericht naar mij dat de bloemen bij de buren waren afgegeven en dat er een briefje bij Lenny is achter gelaten was heel goed mijn complimenten hartelijk dank

Had er iets meer van verwacht, want jullie boeketten zijn meestal geweldig!

Ik weet dat de pioenrozen nog moeten uitkomen, maar toch, toen ik het boeket bij mijn schoonzus zag, dacht ik had ik maar wat anders uitgekozen.

Het was een prachtig boeket en goed bezorgd. Ik Vind het super om op de hoogte te worden gehouden omtrent het versturen en bezorgen van de bloemen zodat ik ook zeker weet dat ze zijn aangekomen bij het goede adres. Fantastisch.

Makkelijk bestellen en een mooie bos!

Makkelijk bestellen en een mooie bos!

Ben erg tevreden over topbloemen .nl

Heb meerdere malen gebruik gemaakt van topbloemen .nl tot volle tevredenheid over kwaliteit en de bezorging

Altijd worden er mooie boeketten geleverd

1stop shop voor alle bloem gelegenheden.

Snel, simpel eenvoudig proces excellente service en prijs/ kwaliteit verhouding blijft voor nu nog acceptabel.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire