Altijd op tijd en goed

Tevreden

Mooie boeket bloemen op tijd ontvangen. Super

Bloemen ogen niet vers

Helaas zijn al een aantal bloemen volledig uitgebloeid en vallen al uit. Bladeren waren slap. Heel erg zonde.

Zeer Goed

Mooie plaatjes om uit te kiezen, pas echt goed als de keuze ook werkelijk zo bezorgd wordt. En dat bleek het geval!

Service en keuze TOP

Duidelijke site, goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken rondom de bestelling. Van de ontvangstneemster te horen gekregen dat het een mooi boeket is.

Top geregeld

Wat een super service

TOP!

Het was een heel mooi boeket, volgens de ontvangers. Netjes aangeboden. Kortom zeer tevreden.

Top!!!

Eenvoudig te bestellen. Boeket was prachtig

Heb het boeket niet gezien maar de aflevering was prima

De ontvanger bedankte voor het mooie boeket

Prima, tevreden .

GEWELDIG BOEKET

DOOR MIJN REGELMATIGE BESTELLINGEN BIJ TOPBLOEMEN WIL IK NIET ERGENS ANDERS BESTELLEN OMDAT HET IN EEN WOORD FANTASTISCH VAN KWALITEIT IS WAT MEN LEVERD.

Supersnel en keurig bezorgd

Duidelijke website en echt keurig en snelle bezorging!!

Mooi bos bloemen op tijd geleverd

Makkelijk bestellen en op tijd een mooie bis bloemen op dezelfde dag geleverd.

Prachtige bos bloemen ontvangen!!

Heel erg mooi

Het boeket wat ik had besteld is heel erg mooi, mijn vriendin net uit het ziekenhuis was er heel erg blij mee. Tot de volgende keer.

Berekenbaar

Al vaker bestelt, bloemen worden altijd op tijd en goed verzorgt geleverd.

Snelle service!

In de ochtend besteld en een paar uur later al bezorgd. Mooie bloemen!

Was er niet zo kapot van.

Zag een foto gemaakt van de zonnebloemen, echter de gele blaadjes leken verwelkt en daardoor behoorlijk verfrommeld. Heb in het verleden geen klachten over de bestelde bloemen gehad, vandaar toch mijn aanbeveling met ja beantwoordt.

Goed ervaring. Werd opgebeld om te adres te controlleren waarmee ik was besefte dat inderdaad de adres was fout. Bloemen werden op tijd bezorgd. Overal, zeer tevreden

Prachtige bloemen.Uitstekende service.

Topbloemen, Topservice

Vaker bloemen of iets besteld, altijd naar volle tevredenheid voor een goede prijd

Naar volle tevredenheid

Ik heb er zelf niets van gezien maar de ontvanger was zeer blij en ik werd gaandeweg de dag goed op de hoogte gehouden

Mooie bos bloemen. De mensen waren zeer tevreden.

ze waren er zo bli mee

ze vonden het helemaal geweldig zo blij mee ze hebben nog een foto naarme gestuurd

altijd goed!

Mooie en verse bloemen. elke keer weer.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire