Niet goedkoop, maar wel goed.

Niet goedkoop, maar wel goed.

Matig

Te klein boeket en niet zo gevarieerd!

Keurig op tijd.ziwn er fantastisch uit

Mooie planten besteld. Zo blij mee

Prima bezorging.

Heel tevreden

Geen verse bloemen

Jammer dat de Bloemrijke Verleiding (Woerden) geen verse bloemen levert en een kleine bos (12 bloemen...). Stuk betere ervaringen gehad met TopBloemen, waarschijnlijk ligt het niet aan hen, maar aan de bloemist.

Zoals altijd goed en tevreden!

Service en snelheid van aflevering perfect!

Een prachtige verse boeket ontvangen!!

'Bloemen Piet' staat bekend als leverancier van prachtige boeketten. Ook deze keer gevarieerd samengesteld, super!

Snel en goed

Goede en makkelijk te overziene site

Mooi bos bloemen en op tijd geleverd

De ontvanger is tevreden

De ontvanger reageerde verrast en tevreden, dus dat is fijn om te horen.

Helemaal volgens afspraak afgehandeld, super tevreden, op naar de volgende bestelling !!! Bedankt !!

Nogmaals ik was enorm tevreden, alles volgens afspraak afgehandeld en zelfs de ontvanger was dik tevreden !!! Bedankt !!!

Goede service!

Duidelijke website en goede service.

Heel goed.

Ik heb heel goede ervaring met de service van Topbloemen. De laatste keer waren de bloemen op tijd bezorgd maar in het zorghotel waar ze moesten zijn was er een foutje op getreden met de aflevering maar ik ben netjes aangehoord door Uw medewerkers , en als het echt mis was gegaan zouden ze wel een oplossing vinden om het goed te maken. Gelukkig is alles toch goed gekomen.

Uitstekende orderbehandeling.

Uitstekende orderbehandeling.

Klantvriendelijk en goed toegankelijke website

De ontvanger was blij met de mooie bos bloemen.

volgens

een goed verzorgd boeket bedankt

Mijn opa was in de wolken!

Op dag van bestelling geleverd en werd binnen enkele uren al opgebeld door mijn jarige opa die in de wolken was met dit mooie boeket!

Op tijd en mooi

De bloemen zijn op tijd geleverd en het is een prachtige bos

Slecht

Kleine bos bloemen met zeer eenvoudige bloemen voor 30 euro. Plaatsvervangende schaamte om dit cadeau te doen.

zeer goed

Snelle levering mooie bloemen en fijn dat je bericht krijgt over de status van je bestelling

Prachtige bloemen

Ik heb recent bloemen verstuurd met Topbloemen.nl. Mijn reacties hierover waren zeer enthousiast. Qua bloemen en versheid. Prima verpakt. Een aanrader

Is goed

Mooie bos bloemen ze waren er heel blij mee hebben een foto gestuurd en een woord prachtig

Prima verzorgd!

Goede tijd van bezorgen!

zeer teleurstellend!!

Pioenrozen waren na 3 dagen al uitgebloeid en uitgevallen, boeket in zijn geheel na 5 dagen weggegooid.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire