Slecht

Ik krijg veel te weinig waar voor mijn geld.

goede ervaring. bestellingen komen op tijd.

kort maar krachtig:ik ben tevreden.

Waardeloos

Bestelde bloemen niet bezorgd. Motivatie: de betreffende persoon zou niet op het opgegeven adres wonen. Is volledig onjuist; heb wel degelijk juiste adres opgegeven. De constatering van de bezorger is kennelijk gebaseerd op het feit dat er een andere naam op het naambordje staat. Doen dus geen enkele moeite om bezorging af te leveren. Bloemen dus niet bezorgd en betaling niet retour ontvangen. Naar aanleiding daarvan een ticket opgemaakt op de website van topbloemen.nl. Daarop volgt een melding dat per mail een bevestiging zou worden gestuurd (NIET ontvangen) en dat binnen 1 tot 4 uur inhoudelijk zal worden gereageerd. Ook deze toezegging werd niet nagekomen. Conclusie: nooit meer topbloemen.nl

Versheid bloemen niet al te best

Bloemen zijn op vrijdagnamiddag geleverd en zagen er prachtig uit, helaas waren gisteren al drie bloemen volledig uitgebloeid dit vind ik erg snel, na nog geen 3 dagen ! Heb een foto gemaakt die ik u graag wil toesturen.

Product voldoet niet aan verwachting

Voor de trouwdag van mijn ouders dacht ik een nooit groot boeket besteld te hebben want ik heb de grootste optie geselecteerd. Helaas blijkt het geleverde product niet zo groot te zijn als dat de beschrijving met foto doet geloven.

verkeerd boeket geleverd !

Geen bevestiging ontvangen dat bloemen zijn geleverd. Bij navraag aan de ontvanger blijkt dat er een ander boeket, met ander kaartje is bezorgd. Slechte zaak !

De naam van de afzender stond er niet bij

De naam van de afzenders stonden niet hij het kaartje vermeld.

Veel geld voor een naar verhouding matig boeket

zie boven

Helaas vallen de bloemen binnen een week al uit

dit is niet de kwaliteit die ik voor dit geld verwacht had Bloemen donderdag gekregen en nu maandag avond ziet de bos er al niet meer uit. Ronduit slecht.

Slechte kwaliteit bloemen

Na 2dagen slappe en verkleurde rozen Na telefonisch contact, een nieuw boeket gekregen, dat er fris en vers uit ziet.

Erg klein

Ik heb vandaag de bos gezien bij de ontvangster. De omvang van de bos als zijnde groot valt me zeer tegen.

De afspraak van levering op juiste datum is niet nagekomen

Had bloemen besteld voor zaterdag ter ere van samenwonen. Het zou een verrassing moeten zijn voor mijn vrouw. Helaas worden de bloemen pas geleverd 1 dag later. Ik had dus beter zelf bloemen kunnen kopen dan had ik wel de verrassing compleet kunnen maken. Zeer slechte services dus

25 lange rode rozen laten bezorgen. Rozen waren al ver heen bij bezorging en al 2e dag bijna uitgebloeid. Had rozen nog in de knop verwacht, zeker gezien de prijs.

bloemen geweldig maar bezorgen erg laat 17.00 uur

voor een verjaardag de bloemen bezorgen om 17.00 uur erg laat

Slecht

Bloemen zijn bij 1ste bezorging nooit aangekomen, terwijl ik wel een mail van bezorgen heb ontvangen!!! Na 3 telefoontjes zijn de bloemen een dag later ‘bezorgd’!!!!! Niet dus, kaartje met 0 informatie in de brievenbus. Dus en 2 euro extra betaald voor dezelfde dag bezorgen en nu komen ze waarschijnlijk 4/5 dagen later!!!! Dan heeft de reden van een bos bloemen geen zin meer… Niemand te bereiken via mail telefoon of chat!!!’

Zonde van het geld veeeel te duur

Ik ben totaal niet te tevreden zonde van het geld veel te duur was het totaal niet nooit meer

mooi en op tijd!

De bos bloemen die voor mijn jarige tante heb besteld, is dezelfde dag geleverd. Zij blij, ik blij. Prima.

Makkelijk te bestellen en geweldig mooi boeket bezorgd

Het bestellen ging wederom eenvoudig en inmiddels een fotootje ontvangen van de bos bloemen die bezorgd zijn. Super mooie bos !

Snelle bestelling en levering

Ontvangster was zeer blij.

Goede ervaring en tevreden

Mijn vriendin was er heel blij mee

Komen hun beloftes na

Prachtig boeket geleverd, op tijd en zeer duidelijke afspraken, die worden nagekomen. Chapeau

Moeder was erg blij met haar bos bloemen

Erg tevreden

Perfect uitgevoerd

Bezorging pp afgesproken dag correct uitgevoerd. Prachtig boeket.

Boeket 9 juni bij buren van geslaagde kleindochter afgeleverd. Zij heeft pas 12 juni de bos ontvange

Over het algemeen ben ik tevreden over Topbloemen. Met deze bijzondere eenmalige gelegenheid, geslaagde kleindochter, op 9 juni, was ik erg teleurgesteld over de gang van zaken. De bloemen, bezorgd in Amstelveen bij de buren, waren al aardig op zijn retour op 12 juni. Foto werd naar mij gestuurd.

Kleine bos niet vers

Donderdag gestuurd. De foto die mijn dochter stuurde vond ik tegenvallen. Zondag heb ik ze echt gezien. Had de grootste bos besteld maar vond dat tegenvallen. Bovendien zagen meerdere bloemen er niet vers meer uit.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire