Ik krijg veel te weinig waar voor mijn geld.
Beste F., Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat het geleverde boeket is tegen gevallen. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op om dit op te lossen! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
kort maar krachtig:ik ben tevreden.
Bestelde bloemen niet bezorgd. Motivatie: de betreffende persoon zou niet op het opgegeven adres wonen. Is volledig onjuist; heb wel degelijk juiste adres opgegeven. De constatering van de bezorger is kennelijk gebaseerd op het feit dat er een andere naam op het naambordje staat. Doen dus geen enkele moeite om bezorging af te leveren. Bloemen dus niet bezorgd en betaling niet retour ontvangen. Naar aanleiding daarvan een ticket opgemaakt op de website van topbloemen.nl. Daarop volgt een melding dat per mail een bevestiging zou worden gestuurd (NIET ontvangen) en dat binnen 1 tot 4 uur inhoudelijk zal worden gereageerd. Ook deze toezegging werd niet nagekomen. Conclusie: nooit meer topbloemen.nl
Beste Pauline, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te vernemen dat de bezorging niet goed is verlopen en je niet tevreden bent over onze service. Onze excuses hiervoor. We nemen nog even contact met je op! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen zijn op vrijdagnamiddag geleverd en zagen er prachtig uit, helaas waren gisteren al drie bloemen volledig uitgebloeid dit vind ik erg snel, na nog geen 3 dagen ! Heb een foto gemaakt die ik u graag wil toesturen.
Beste Magda, Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat de geleverde bloemen niet van de juiste kwaliteit zijn geweest. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op om dit op te lossen! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Voor de trouwdag van mijn ouders dacht ik een nooit groot boeket besteld te hebben want ik heb de grootste optie geselecteerd. Helaas blijkt het geleverde product niet zo groot te zijn als dat de beschrijving met foto doet geloven.
Beste M., Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat het geleverde boeket niet lijkt op wat er besteld is. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op om dit op te lossen! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Geen bevestiging ontvangen dat bloemen zijn geleverd. Bij navraag aan de ontvanger blijkt dat er een ander boeket, met ander kaartje is bezorgd. Slechte zaak !
Beste Karlijn, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat er een verkeerd boeket is bezorgd. Onze excuses voor het ongemak. Ik zie dat er inmiddels contact met je is geweest om dit op te lossen, fijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De naam van de afzenders stonden niet hij het kaartje vermeld.
Beste Saira, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat de afzender niet op het kaartje heeft gestaan. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
zie boven
Beste Lenny en Ruud, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat het geleverde boeket niet naar wens is. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op om dit op te lossen! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
dit is niet de kwaliteit die ik voor dit geld verwacht had Bloemen donderdag gekregen en nu maandag avond ziet de bos er al niet meer uit. Ronduit slecht.
Beste Jerry, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend dat de kwaliteit van de bloemen niet juist is geweest. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op om dit op te lossen! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Na 2dagen slappe en verkleurde rozen Na telefonisch contact, een nieuw boeket gekregen, dat er fris en vers uit ziet.
Beste R., Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat de bloemen niet van de juiste kwaliteit zijn geweest. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op om dit op te lossen! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Recensione originale
Na 2dagen slappe en verkleurde rozen
Ik heb vandaag de bos gezien bij de ontvangster. De omvang van de bos als zijnde groot valt me zeer tegen.
Beste Ilana, Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat de grootte van het boeket is tegen gevallen. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op om dit op te lossen! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Had bloemen besteld voor zaterdag ter ere van samenwonen. Het zou een verrassing moeten zijn voor mijn vrouw. Helaas worden de bloemen pas geleverd 1 dag later. Ik had dus beter zelf bloemen kunnen kopen dan had ik wel de verrassing compleet kunnen maken. Zeer slechte services dus
Beste M., Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat de bloemen een dag te laat zijn bezorgd. Onze oprechte excuses hiervoor. Ik zie dat er inmiddels contact is geweest om dit met je op te lossen, fijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
25 lange rode rozen laten bezorgen. Rozen waren al ver heen bij bezorging en al 2e dag bijna uitgebloeid. Had rozen nog in de knop verwacht, zeker gezien de prijs.
Beste Roelien, Bedankt voor je beoordeling! Jammer dat de rozen niet van de juiste kwaliteit zijn geweest. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op om dit op te lossen! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
voor een verjaardag de bloemen bezorgen om 17.00 uur erg laat
Beste Ad, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend dat de bloemen laat op de middag zijn bezorgd voor een verjaardag. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen zijn bij 1ste bezorging nooit aangekomen, terwijl ik wel een mail van bezorgen heb ontvangen!!! Na 3 telefoontjes zijn de bloemen een dag later ‘bezorgd’!!!!! Niet dus, kaartje met 0 informatie in de brievenbus. Dus en 2 euro extra betaald voor dezelfde dag bezorgen en nu komen ze waarschijnlijk 4/5 dagen later!!!! Dan heeft de reden van een bos bloemen geen zin meer… Niemand te bereiken via mail telefoon of chat!!!’
Beste Ineke, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat de levering van de bloemen niet goed is verlopen. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik ben totaal niet te tevreden zonde van het geld veel te duur was het totaal niet nooit meer
Beste A EL, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat het geleverde boeket niet naar wens is geweest. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op om dit op te lossen! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De bos bloemen die voor mijn jarige tante heb besteld, is dezelfde dag geleverd. Zij blij, ik blij. Prima.
Het bestellen ging wederom eenvoudig en inmiddels een fotootje ontvangen van de bos bloemen die bezorgd zijn. Super mooie bos !
Ontvangster was zeer blij.
Mijn vriendin was er heel blij mee
Prachtig boeket geleverd, op tijd en zeer duidelijke afspraken, die worden nagekomen. Chapeau
Erg tevreden
Bezorging pp afgesproken dag correct uitgevoerd. Prachtig boeket.
Over het algemeen ben ik tevreden over Topbloemen. Met deze bijzondere eenmalige gelegenheid, geslaagde kleindochter, op 9 juni, was ik erg teleurgesteld over de gang van zaken. De bloemen, bezorgd in Amstelveen bij de buren, waren al aardig op zijn retour op 12 juni. Foto werd naar mij gestuurd.
Beste Els, Bedankt voor je beoordeling. Omdat je hebt aangegeven niet (geheel) tevreden te zijn met het geleverde boeket, nemen wij contact met je op per e-mail. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Donderdag gestuurd. De foto die mijn dochter stuurde vond ik tegenvallen. Zondag heb ik ze echt gezien. Had de grootste bos besteld maar vond dat tegenvallen. Bovendien zagen meerdere bloemen er niet vers meer uit.
Beste Iris, Bedankt voor je bericht, wij hebben deze in goede orde ontvangen. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Wij willen dit natuurlijk graag samen met je oplossen. Wij nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
6 Thailandlaan
Aalsmeer 1432 DJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire