Een keurige bos bloemen.

Het bestellen gaat makkelijk en de bos bloemen voldeed geheel aan de verwachting.

zeer tevreden

Heb positieve reacties ontvangen over de rozen,hoop dat het zo blijft

De communicatie was helder en de afspraken zijn opgevolgd. Ik heb het boeket kado gedaan en ik heb er een foto van ontvangen. Mijn persoonlijke wens is: iets minder 'groen'. Met vriendelijke groet, Yvonne Schilp

Goed en gemakkelijk.

Altijd keurig in orde.

Na 18 uur afgeleverd maar prima info van de klantenservice !

Mooie verse bloemen

Mooie bloemen kreeg ik afgeleverd die heel vers waren Ze pronken in mijn nieuwe vaas op de tafel Alleen de verzendkosten vond ik vrij prijzig

Snelle levering en voldoende keus

Het is erg fijn dat een lastminute bestelling toch op tijd wordt geleverd. Ook de mogelijkheid om een extra cadeau toe te voegen vind ik prettig. Als verbeterpunt het volgende: Zou graag willen zien wat er daadwerkelijk is geleverd, dus dat de bloemist laat zien hoe het boeket uiteindelijk is geworden. Het valt me op dat niet iedere bloemist voldoet aan de verwachtingen. (Met name verschil tussen klein, medium en groot). Ook zou het leuk zijn wanneer je zou kunnen kiezen uit verschillende kaarten. Verder prima tevreden met de service

Nooit problemen gehad met bezorgen. Bezorgen op afgesproken tijd.

bloemrijk

anders doe je niet vaker een bestelling

naar volle tevredenheid

Bestelde verpakking was niet voorhanden. Is in vervangende verpakking geleverd. Jammer alleen dat het niet 's morgens bezorgd werd zoals gevraagd.

Netjes afgeleverd.

Mooie bloemen, goede service

Mooie keuze, en goede service.

Uitstekende service

Topbloemen heeft de bestelling van A tot Z keurig verzorgd. Betaling ging soepel en de bezorging is ook op tijd geweest. Keurig !!!

Prima! Keurig op tijd.

Heeel mooi boeket.. waar voor mijn geld.

Altijd mooie boeketten!

Wat ik ook besteld heb tot nu toe, het was altijd super!!

Allemaal keurig op tijd, en gelijk aan het plaatje

Fijn dat het de avond van te voren nog te regelen is.

Het boeket zag er mooi uit en mijn gelukwens werd gewaardeerd!

Er is gedaan wat ik had besteld.

Altijd netjes op tijd geleverd

Bos zoals besteld en netjes ol tijd geleverf

Goede service van Topbloemen - vers boeket bezorg na klacht

Na een klacht over de bezorging van niet verse bloemen heeft Topbloemen actie ondernomen en een 2e boeket met verse bloemen bezorgd. Top!

Kan niet beter!!!

Dit is precies wat ik bedoel. In alle op zichten. Zeer aan te bevelen.

Soepel verlopen proces

Duidelijke website en prima afhandeling

Ontvanger was tevreden dus ik ook

tevreden

Vlot besteld, ruime keuze, goede afhandeling.

Toppie geregeld !!

Toppie geregeld, ontvanger vond ‘t een mooi boeket, dus die tevreden, ik tevreden. Waarvoor dank.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire