prima gegaan

nvt

Zoals beloofd

Mooi boeket zoals beloofd en op dezelfde middag nog bezorgd!

Tegenvaller !

Ik heb voor 13,95 een groter boeket besteld en de grootte van het boeket viel mij tegen! De ontvanger heeft mij een foto gestuurd vandaar mijn beleving!

Super tevreden

top geregeld

een medewerker van ons was bevallen, dus een bloemetje met vaas en knuffelbeer besteld. Kon dezelfde dag nog en inderdaad ook geleverd. Super. Niet goedkoop maar ach dat maakte in dit geval niet uit. Volgens onze medewerker was het mooi en goed.

jarige was zeer tevreden over de geleverdebloemen en dewijn was zeeeeeeeeeeeeeerlekker

vlug geleverd prima op tijd

Slechte kwaliteit rozen

De rozen staat nu 3 dagen en hangen al en dat voor € 3 per stuk vind ik heel slecht !!

Het was de eerste keer maar ook direct de laatste keer

Ik had voor mijn vrouw een mooie bos bloemen besteld het zag er op internet best leuk uit en de kosten waren best hoog zeker als je het vergelijk met de lokale bloemen winkel waar ik normaal mijn bloemen koop, helaas was ik niet in de gelegenheid om daar nu naar toe te gaan dus dan maar via Topbloemen.De bloemn stonden precies 2 dagen en waren daarna al te zielen ook het boeket sloeg werkelijk nergens op qua prijs verhouding. Website ziet er goed uit en de verzending was ook gewoon goed daar geef ik de 2 en halve ster voor maar voor de rest niet. Conclusie ik bestel hier nooit meer!

Alles goed verlopen

Mooie verse bloemen en netjes bezorgd nette bezorgers ook wat waard

Eenvoudig,redelijke priest,bezorgt op de afgesproken tijd

Goede snelle service, goede kwaliteit

Zie hierboven

Zoals afgesproken geleverd. Fijn!

Een hele blije dochter die jullie mooie boeket voor haar verjaardag ontving.

Mooi

Hele mooie bos bloemen. De personen waar hij aan gericht was waren er erg blij mee.

Website, bestelling, mailverkeer over voortgang, bezorging en het boeket zelf. Ik heb geen commentaar, het was allemaal uitstekend.

Ik heb de bloemen niet gezien, maar de bestelling is op tijd bezorgd en hiervan werd ik goed op de hoogte gehouden.

Prima.

Ontvanger was blij en tevreden. Mijn suggestie is om een klanttevredenheidsonderzoek ook bij ontvangers te doen.

Goed en snel

Prettige manier om iemand te verrassen

Ook nu weer was mijn bestelling keurig verzorgd en op tijd bezorgd! TOP!

Goed afgeleverd

Prima geregeld

Vanuit Frankrijk geregeld. Volgende dag prachtige bos bezorgd.

Top!!

Snelle service!

zeer ontevreden

Wij hebben een boeket Chloë groot besteld van 55.90,-. Het was eerder een boeket van 25,- . Wij waren zeer teleurgesteld.

Top !!!

Bestelling op tijd geleverd zoals eerder afgesproken

Mooie bloemen en tevreden ontvangster

Goede klantenservice, bloemetjes zijn toch mooi snel bezorgd

Ontvangers genieten van een heel mooi boeket. Kant en klaar bezorgd in een mooi vaas. Top.

Top kwaliteit bloemen.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire